IRC-Galleria

Starlin]

Starlin]

~ we have learned to stand and we will learn how to stand again ~

[WOAAAHMUISTIKORTTI]Torstai 03.02.2011 00:20

>>POSTAUS BLOGISTANI<<

Heimoi! Eli Vaskisepässä mennään, siis kaverin isovanhempien kämpällä, syystä että. Joka tapauksessa kaikki on sientä. Olemme hyvin hämmentyneitä, samoin pleikkari joka on päällä mutta jolla kukaan ei pelaa... Noi on ihan hassuja kaikki, Henna, Silva, Petu ja Tessa. WOOAAH, this is serious business... Henna syö suklaata ja sotkee eikä osaa mennä vessaan... Ja se kikattaa. Mutta, asia, jonka takia tulin tänne;

Tänään kävi hassusti... Olin menossa tanssitunille, tyhmästi sanottu, joo, ja löysin maasta muistikortin. Kännykän muistikortin. Eikä tässä vielä mitään~~!
Tänne tullessani vaihdoin omaan kännykkääni löytämäni muistikortin. Selasin kuvat ja musiikit läpi... Saattaa kuulostaa ilkeältä, mutta jos olisin tuntenut kortin omistajan niin olisin hänet luultavimmin tunnistanut :P Mitähän mä taas selitän?

TÄSSÄ VAIHEESSA ME HÄMMÄSTYMME.
Kortti oli täynnä Final fantasy-, Disney- ja Harry Potter-musiikkia... Ja tosi sieniä kuvia. Ruokaa... Eiku? Siellä on hienoja biisejä, joten muutaman niistä varmaankin siirrämme itsellemme... Anteeksi.
Ajattelin kuitenkin palauttaa kortin, vien sen lukiolle... Hennushka sanoi että Vimpushkat ovat hyvinkasvatettuja... ANTEEKSI TÄMÄ HYVIN SIENI POSTAUS.

>>TUNNISTATTEKO ITSENNE? :D<<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.