IRC-Galleria

Stinke-

Stinke-

happyhappyhappyyyy!

Tirolin käkönen. Maanantai 24.03.2008 22:53

Stinken pohjelihakset on r-ä-j-ä-h-t-ä-m-ä-i-s-i-l-l-ä-ä-n!!Herää varmaan kysymys että nii joo anteeks MITKÄ lihakset??! buahhahhaaa Stinkellä oli ensikosketus urheiluun! Hehee huijasin taas vaikkei oo ees aprillipäivä! Kyllähän mä nyt joskus linkkapysäkille juoksen, junaanki aina ja joskus lentokentälleki.. tai no sinne mä kyllä yleensä meen taksilla mut whatever. Mut niijoo, aina mä kans eksyn aiheesta, pössöpössösönkkösönkkö ku sönköttää! Niinni Stinke päätti sitte iso-syötteellä kasvattaa pohjelihaksia ja lasketteli ku hullu, omassa elementissään siis. Stiguli löhös ja söi karkkia vaikka oliki karkkilakossa ja röyhtäili kilpaa irlantilaisten jätkien kanssa. Napanöyhtäkisaan stiQ ei sentää osallistunu vaikka sellanenki olis ollu tarjolla. Joku raja hei.

Tulin tässä just linkalla Ouluun ja missasin kaikki vaasaan lähtevät junat. Hmm, huomennakaan ei stinkee koulussa siis tuu näkymään. Hupsiis, pitää huijata opettajia että kyllä mä koulussa olin, oli vaa Harry Potterilta pihistetty näkymättömyysviitta harteilla. Hohoo olipas mauton juttu mutta eipä se mitää. Mirke on nukuttamassa kersoja ja mä täällä olohuoneessa istun ja tää kannettava lämmittelee mun reisiä ihan kivasti. Polttaa suorastaa, tää kone on ihan ylikuumentunu. Mä jakelen tässä teille just ihan ilmasta ja elintärkeetä asiaa.. lätisen siis.

AUUUTS! Oon iha rakastunu taas, aina mua kans viedään. Siellä linkassa ku tulin, nii mun takana istu maailman komein ranskalainen rastapää jätkä. Uijjuiii. Yritin olla kääntelemättä päätäni, mutta tais suupielistä valuva kuola mut paljastaa. Noloa. Sittehän se päätti nukkua ja mä sain ihan rauhassa tutkiskella sen kasvoja, kun se avas silmät ja hupsisakeikkaa tralalaa mun posket oli ku banaanin kuori..eiku ressi hei banaanithan onki keltasia joten mun vertaus ei toimikaa.. No enivei punaset ne mun posket oli ku couperosa-iholta odottaa voiki. Selitin sille että oon joku ihmetaiteilija ja sain inspiksen :D:D hohhoi sehän halus sitte taidonnäytteen ja eihän siinä sitte auttanu muu ku piirrellä pahasia tikku-ukkoja.Vähän sen suupielet kyllä nyki, joten hätäpäissäni valehtelin olevani Ruotsista, etten Suomen mainetta enää enempää asettais kyseenalaiseksi..et semmosta tänään.

Hyi että ryystin äsken keitettyä vettä suoraan kattilasta ja vesi maistu ihan jauhelihakeitolta, en ollu vissii oikeen jaksanu pestä sitä aikasemmin kunnolla.Hyihyihyiii

Mutta koska mun jutut ei tästä näytä oikeen viisastuvan, ni taidanpa mennä suihkuun, hiukset on ku Kalkaroksella ikään(mikä ihme mulla on ku pitää koko ajan vetää noita Potter-juttuja tähän mukaan..??!Viekää mut hoitoon!Tai älkää sittekää, siellä ei vissii oo oikeen hyvää safkaa tarjottavana..) Mun pehvaki on ku junan alle olisin jääny, olis pitäny jättää hyppyreistä hyppimiset ne osaaville.. mutta mitä yllytyshullu ei tekis. Ylpeydestä pitää kärsiä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.