IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Mei ja Qlimax 2009Sunnuntai 27.09.2009 01:36

Huh paljon on tapahtunut sen jälkeen kun tulin Naantalin kylpylästä! Olin siellä äidin seurana relaamassa muutaman päivän ja teki terää sen ½maratonin jälkeen, minkä juoksin 6pv sitten.

Eilen haettiin sit vihdoin toinen kisu Bastille kaveriksi Viikin löytöeläintalosta, ettei sen tarttis olla niin paljon yksin ja et se sais leikkikaverin.
Aivan sairaan hyvin noi on sopeutunut vuorokaudessa! Pystyy olla asunnossa vapaina ja viel nukkumaan molemmat omissa paikoissaan. Vähän on sähinää ja jahtausta ollu, mutta ei mitään pahempaa. Mei on ilmeisesti tosi nuori, melkein pentu ku se on noin pienikokonen, leikkisä ja kömpelö :D
Ja kateltiin kissarotuja läpi ja angoran luonnekuvaus ja tuntomerkit täsmää tohon ihan täysin. Luonnetta sillä riittää. Syliin se ei viel tule, mutta sohvan se kyllä valtaa ja haluaa olla koko ajan meidän seurassa. Bast raukka mököttää makkarissa, mutta yritetään huomioida sitä niin paljon kun mahdollista.
Hyvältä näyttää ja paljon paremmin on menny ku odotin! Mei on niin reipas ja kiinnostunut Bastista. On ne jo monta kertaa haistellukin toisiaan ilman sähinää <3
Mein takia meinas sit unohtua ostaa Qlimax liput mitkä tuli myyntiin tänään.. onneks meidän Tampereen kaverit sai ne hommattua. Me ei edes päästy lippukauppaan sisään.. vaik yritettiin vaan 10min lippujen myyntiintulon jälkeen. Mutta saatiin vip liput!!! <3 Line upista ei ole tietoa... mut ei sen väliä :P paree ois olla lemppareita paljon! Ollaan vaan yks yö Hollannissa... eikä oteta hotellia :) tulee aika rankka reissu eikä ehdi nukkua ollenkaan mut ihan sama <3 Pääsee kuuntelemaan 9h kunnon musiikkia, jeee!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.