IRC-Galleria

TilannekatsausPerjantai 03.08.2007 02:21

Hehheh, lueskelin tuossa vanhoja juttuja mitä olin intin alussa kirjotellu tähän päiväkirjaan ja päätin että on aika tehdä tilannekatsaus tuosta asepalveluksen suorittamisesta.

Yksikkö tällä hetkellä: Hämeen rykmentti / Hämeen ratsujääkäripataljoona / Kuljetuseskadroonan 4. joukkue

Sotilasarvo: Alikersantti

Historia pv:ssä: Alokaskausi 8 viikkoa Karjalan Rennostossa Rissalassa, sieltä ilmavoimien aliupseerikouluun Tikkakoskelle. Siellä 7 viikkoa viestilinjalla (jossa oppimiani juttuja en tule ikinä missään tarvitsemaan), jonka jälkeen Hämeen rykmentin AUK:iin yhdeksäksi viikoksi huoltopalvelulinjalle.
Olin jostain syystä oman kurssini priimus (enpä ollut muistanu kovistella tällä vielä täällä! Sain 75e stipendin :D:D) ja mut määrättiin apukouluttajaksi sinne. Tilalleni Rissalaan lähetettiin eräs toinen hpalv-au. Ylennys alikersantiks 21.6. ja AUK:n jälkeen 3 viikkoa hygienia-aliupseerikurssia. Sen jälkeen ryhmänjohtajaksi Kuljetuseskadroonaan, jossa olen nyt ollut kolme viikkoa.
Kolmen viikon päästä siirryn takas AUK:iin ja loppupalvelus menee kouluttaessa ensin spadet eli sotilaskeittäjät ja sen jälkeen superspadet eli huoltopalvelualiupseerit. Jossain välissä tulee myös olemaan johtamistaidon jatkokurssi.

Viikkoja takana: 30

TJ: 155

Kotiutuuko I/07 koskaan? Kyllä, mutta vasta liian pitkän ajan päästä.

Moro.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.