IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Minä itse.Maanantai 04.02.2008 16:20

Hei Minä olen suvi 19 vuotta, syksyllä täytän 20.
Minulla on paljon pisamia ja vihreät silmät ja musta tukka, olen aika lyhyt 158cm.
Minulla on pienipoika jonka nimi on miro, miro on 1vuotias ja hänellä on vaaleat hemuli hiukset ja vihreät silmät niinkuin äidillään
ja meillä on myös pikku kiki kisu<3. Kiki on musta jossa on vähän jotain oranssia myös. Asumme keravalla ahjossa isossa "kaksiossa" josta olemme tehneet kolmion.
Minulla on paljon kavereita ja parhaan ystävieni nimet ovat:tiutsi (tia), jenni ja ouppa(outi). ja tietysti myös seba on paras miespuolinen ystäväni.
Tykkään kuunnella musiikkia, kuuntelen sitä lähes koko ajan lempi bändejäni/artistejani ovat: elastinen,pmmp,Timbaland,tokio hotel ja nightwish<3, mutta kuuntelen myös paljon muutakin musiikkia.
Minulla ei ole tällä hetkellä vakituista poikaystävää, mutta olen ihastunut eräseen poikaan hänen nimensä on **********, arvaatkaapas siitä :D.
En harrasta oikeen mitään,koska minulla ei ole aikaa mutta kävelen lähes päivittäin täältä ahjosta keravan keskustaan ja se on pitkä matka se.
lempi tv-sarjani ovat : L-KOODI<3, täydelliset naiset ja salatut elämät, ja lempi elokuvani ovat: pieni merenneito ja monet muut ;D tykkään kovasti piirretyistä ja joistain kauhu elokuvista kuhan ne ei oo liian pelottavia.
Tykkään syödä paljon karkkia, etenki salmiakki karkeista tykkään kovasti ja pähkinä suklaasta mutta lempiruokani on ehdottomasti kalakeitto ja myös pommakista tykkään kovasti. Lempi värini ovat musta,keltainen,punainen,turkoosi ja pinkki on myös kiva väri.
Olen aika omalaatuinen ja minulla on tyhmiä juttuja joita ei ikinä kukaan muu paitsi tia tajua :D

idoleihini kuuluu katherine moenning ja hän on mielestäni aivan ihana, katselen häntä aika usein telkkarista ja tietysti myös netistä kuvista ja youtuben videoissa, hän on mahtava<3<3 sekä tietysti ihailen myös kovasti itseäni koska olen niin huippu tyyppi ;D
Minulla ei ole yhtään tatuointia ja lävistyksiä on vain korvissa molemmissa kaksi, enne minulla oli huulessa (madonna) mutta otin sen pois.
Haluaisin käydä laittamassa itselleni nännikorut, ne olisivat mielestäni hienot, yhdellä kaverillani on sellainen.

et silleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.