IRC-Galleria

synnytys-> kopioitu palstaltaTiistai 29.04.2008 12:16

Meidän synnytys:

Klo 7,45 heräsin, mein vessaan ja tyttö heräs ja juos sinne kamalan huudon saattelemana.. no, nappasin likan kainaloon ja lähdettiin keittiöön mutta ei päästy kun matolle asti niin lörähti pöksyyn ja seuraavaks alko lorisemaan oikeen urakalla.. Huusin esikoista tuomaan mulle pyyhkeitä kun vauvan kupla puhkesi ja se tahtoo ulos

No, sit soitin äidilleni että vedet meni eikä se meinannu ollenkaan käsittää mitkä vedet ennenkun sillä oli sitte jo mahan alus täys jalkoja kun käsitti asian.

Sit soitin miehelle ja sekin oli ihan hämmentynyt että nytkö jo! hän kyllä sanokin että aikasintaan torstaina mutta muksu otti sen sitten ihan tosissaan..

Sit soitin synnärille ja aikas jännä juttu! täällä olis saanu mennä vaikka omalla autolla vaikka epäilys perätilasta oli

Kuitenkin oottelin siinä äiskää ja ihmettelin pahantuulisen neitimme kanssa tilannetta.

Äiti kun tuli niin se oli jo ampparia soittamassa mut mää sitä toppuuttelin ja sanoin että ei mulla oo vielä vaatteitakaan päällä! no, pääsin vessaan ja äiti kaivelee mulle kuivia kalsareita ja toi nellan kerttisvaipan housuihin (oli pitäny ostaa kertsejä neidille ettei isin tartte pestä vaippoja)

Sit soitettiin amppari joka tuli yhdeksän aikaan.

Kymmeneltä olin sairaalassa jossa heti otettiin ultra ja todettiin että muksu on kääntyny!
Sit käyrille jossa alko sit pikkuhiljaa oikeet supistukset.. ampparissa tuli muutamat harkkarit vaan.
Siinä ne koveni ja väli oli noin 2-3min, olin 2cm auki.

Ennen yhtätoista mentiin saliin jossa sain ilokaasua ja ooteltiin aukeemista. Olo alko olee jo aika tuskainen ja pyysin spinaalia tai EES JOTAIN klo 11.
Kätilö tuli ja tutki tilanteen, taputti polvelle ja sanoi että ei tässä mitään enää pysty antaa että nainen on hyvä ja alkaa synnyttää laugh.gif oli siis kokonaan auki.
Sit vaan kasuillen kestettiin supparit joka muuten toimikin ihan yllättävän hyvin! odoteltiin että alkais ponnistuttaa ja kätilöt seuras vaan sivusta, kukaan ei käskeny mitään eikä hoputtanu eikä muutenkaan ohjannu vaan ihan omalla painollani sain mennä.
Sit kun itekkin huomasin että mä saan oikeesti synnyttää niinkun mä ITSE haluan, se vei vielä osan kivusta inlove.gif

klo 11.26 alkoi ponnistuttaa ja sillon huusin kun pien eläin kun se tuntui antavan lisää voimaa ponnistukseen! kun pää oli pihalla, piti odottaa muutama sekunti ja laitettiin alusastia ja sen jälkeen ponnistin loput. Klo 11.27 9/9 tyttö oli syntynyt inlove.gif

Tyttö oli mun paidan sisällä liki tunnin ennenkun edes mitattiin ja punnittiin. Auttaa kuulemma maidon eritykseen jos heti annetaan pidempi ihokontakti eikä pueta vauvaa.
Sit soittelin isännälle sinä aikana ja sanoin että etpä oikeen kerinny kun tyttö synty jo baby1.gif

Pieni pintarepeämä tuli mihin ei ees tikkiä laitettu, tippaa mulla ei ollu ollenkaan ja ei edes supistus käyrää. stan-joiterit laitettiin vauskin päähän sillon kun tutkittiin että onkin jo auki.
Jonkun piikin sain reiteen synnytyksen jälkeen.

Melkeimpä vois sanoo että luomuna mentiin mut se kaasu vähentää kai pisteitä biggrin.gif

Elämäni PARAS synnytyskokemus kertakaikkiaan! Kätilöt oli aivan mielettömän ihania ja synnytys nopea sekä voisko sanoo että kipuasteikollaan samaa luokkaa mitä näistä muista on ollu puolessa välissä avautimisvaihetta!

Mitat 3135g ja 49cm rv 36+6 (ultra muuten arvioi painoksi 2600g)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.