IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

Veneellä silmään!Torstai 31.07.2008 14:24

Tämän päivän marina keskittyy marisijoihin.

Paikallislehtien mielipidepalstat ovat suurta hupia. Suosikkiaiheet ovat tupakoitsijat, autoilijat, kaikenlaiset rettelöitsijät ja lapsiperheet kaupoissa. Yksi keksii aiheen, ja sata muuta on samaa mieltä.

Pari pakinoitsijaa harrastaa kirjoittelua mistä tahansa aiheesta vähintään viikoittain - pientä julkisuudentavoittelua liikkeellä? Näille herroille olen jo pitkään suunnitellut kirjoittaa vastineen aiheesta "hanki oma elämä - nyt alennusmyynnissä" tai vaatia kovaan ääneen koko palstojen poistamista.

Keskiviikon ilmaisjakelulehden mielipidepalstan helmi on lapsenkasvatusvinkki - äiti ei tullut kysymään, sattuiko, kun jälkikasvu heitti kirjoittajaa "painavalla ja suht´koht´isolla" veneellä silmään. No niin! On käytetty lapsukaista salilla, vai? Ja hei, veneellä silmään! Kuka kehtaa kertoa sen kaikille kaupunkilaisille ja ympäristökunnat lukuunottaen jotain ~100 000:lle ihmiselle? (Levikki 35390) Joo, olen tässä lääkäriin menossa, pitää hakea sairaslomaa. Ai, mitäs sulle on tapahtunut, jotain vakavaakin? Juu, sain eilen muoviveneen silmääni!

Lisäksi jälleen kerrostalon säännöistä ja pakollinen autoilijakirjoitus. Jonkun mensalaisen mielestä löhöilijät haittaavat uimista. Vedessä sitä kai yleensä uidaan, harvemman olen nähnyt rannalla hiekassa kroolaavan... Tai voihan olla mahdollista, että on menossa joku uimapatjatrendi - valaita on niin tiuhaan kellumassa, ettei sekaan mahdu. En tiedä, en ole käynyt Hämeenlinnan lätäköissä tänä kesänä. Pitäisi ilmeisesti käydä tarkistamassa valaspopulaation räjähdysmäinen kasvu.



Oikeasti kaikki olisi hyvin, ellei näitä paholaisen mielipidepalstoja olisi provosoimassa toisilleen tuntemattomia ihmisiä käymään toistensa kurkkuihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.