IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

...edelliseen viitaten...Maanantai 25.08.2008 16:01

Jos se ei kohta lopu, niin mä tulen hakun kanssa seinästä läpi. Katotaan sitten kumpi nauraa lujempaa, prkl.

Että terveisiä vaan - kyllä ne Kirkankin Kyyneleet loppu ku seinään!

Itseasiassa siivosin tänään. Kävi samalla lailla kuin "liikunnallisten harrastusten uuden aloittamisen" suhteen, eli en uskalla juuri poistua kansainvälisille vesille. Heti kun näyttää nokkaansa ulko-ovesta, se hyökkää. Oikeastaan sain kohtauksen jo aamulla jääkaapilla. Ihan hiljaista, ja yhtäkkiä se rääkäisee keittiön ikkunan alla jollekulle pahaa-aavistamattomalle kanssa-asujalle. Tuplaikkunakaan ei pelasta ihan kaikelta.

En ole ihan varma, pystynkö enää menemään töihinkään. Tuli vastaan vähän ennen klo 23. Siihen aikaan tämän kaupungin NORMAALIT mummot ja kyylät on jo nukkumassa...

Niinpä tällä hetkellä kirjoittelen täältä jätevuoren alta. En uskalla viedä keräyspapereita ja roskapusseja, koska joudun menemään ulos. Se näkee käytännössä neljään suuntaan, päätykämppä ikkunat 3 suuntaan ja siihen neljäntenä ovisilmä päälle. Eli nalkissa ollaan. Roskapönttöjen kolistelu, tonkiminen ja kaataminen on toki tuttua, mutta kun vasta nyt sisäistin verhojen jatkuvan heilumisen parkkipaikan suuntaan, pelästyin tosi pahasti. Mitä se on ehtinytkään vuoden aikana nähdä? Onko sillä kenties joku tiirailukolonen mun vaatekomeroon? Saunaan!?!

Nyt muuten keksin, mitä teen huomenna. Joku oli kaukaa viisas ja vei roskat salkkareiden aikaan. Se onkin toinen niistä kahdesta sarjasta, mitä se kyylää telkkarista. Arvatkaapa, mikä se toinen on?

Big Brother.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.