IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/
Tultiin kaupasta.
Ensin oli ajeltu toiselle puolelle kaupunkia Prismaan, missä pääsimme todistamaan, ettei siellä enää viikkoon myydä mitään muuta kuin normaalihintaisia lehtiä ja Aku Ankan taskukirjoja. Niinpä, olisin ymmärtänyt, jos asiasta olisi ilmoitettu, ja kaikki käyttötavara kortsuista huulipunien ja leffojen kautta huussipaperiin olisi myyty loppuun... Mutta: ei yhtäkään pakettia leipää, muutama hikinen appelsiini ja omena vaan tuijotteli sieltä sun täältä. Nekin kymmenen hyllyä, jotka oli vielä edes paikallaan, ammotti tyhjyyttään.

Voihan, niitä raasuja, jotka tänään työviikon päättymisen kunniaksi käyvät etsimässä sieltä kaljaa... ei ole meinaan hyllyissä enää sikspäkkejäkään - mäyriksistä ja laatikoista puhumattakaan. Mutta maistuisiko alkoholiton punaviini? Tai kivan värinen lasten mansikka-wannabe-skumppa?

Ihmiset palloili ympäriinsä tyhjine kärryineen ja koreineen. Muutama tukehduttavantuoksuinen täti syöksyili yhtä hyllyä kohti kärkkäästi. Ahaa, kaikki meikit -70%! Äkkiä sekaan, ennenkuin tuotteet loppuvat!!! No joo, menetin tukon hiuksia nähdäkseni hyllyssä kaksi pinkkiä huulipunaa ja viisi hopeanharmaata kajalkynää. Tai hei... mitäköhän pomo sanoisi, jos ostaisin... Piirtäisin olemattomat kulmakarvani hopeanvärisiksi :)

Noh, ei muuta kun kotikulmille uuteen markettiin. Siinähän on vaan se, että S-Marketin hintataso on korkeammalla kuin Prismassa. Katsokaapa vaikka. Kilometrejäkin tuli yhdelle kauppareissulle ihan tarpeeksi. Hämeenlinnan rajalta toiselle. Ihmetyttää vaan, että puodin pitäisi olla auki vielä tämän päivän jälkeenkin 5 päivää. Ilmeisesti maitoa ja Aku Ankkaa on maanantaina tarjolla. Ehkä yksi aski vihreää norttia myös, eniten tarjoavalle.

No ehkä tähän loppuun on tehtävä tunnustus. Aion kyllä käydä jatkossakin Prismassa. Mutta seuraavan kerran vasta siinä uudessa!!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.