IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/

Kaikki kunnia lukkosepille!Keskiviikko 01.10.2008 15:56

Lukkoseppä oli asiamies, alle puoli tuntia meni ja koko toimitus tapahtui ovi suljettuna. Kaakatus kaikui ympäri maita ja mantuja jo heti kahdeksan jälkeen. Taisi rouvaa jännittää, kun taloyhtiössä oli tapahtumassa jotain, ja siitä tiedotettu jo etukäteen. Yhdeksän maissa hän olikin häätämässä etupihaa (lue: koko vilkasta pääkatua) tyhjäksi autoista, että lukkofirman auto mahtuu talon eteen. (Siinä ei saa sitäpaitsi edes oikeasti pysäköidä, paitsi väliaikaisesti.) Vaihdon piti alkaa kymmeneltä.

Putoilin sohvalla, kun kuuntelin. Naisääni kuului taukoamatta oven takaa, mies silloin tällöin pääsi sanomaan sanasen sinne ja sanasen tänne loppumattoman tarinan väliin. Sukuhistoriat, aamupäivän tapahtumat ja iltapäivän suunnitelmat tuli käytyä läpi. Myös sukulaiselle käynyt paha tapaus käytiin yksityiskohtaisesti läpi. Kahvi lensi Hämeen Sanomille siinä vaiheessa, kun hän alkoi keskustella lukkomiehen kanssa seksin kaloreitakuluttavasta vaikutuksesta, oli kuulemma tarve laihtua --- etsiköhän jäseniä omalle Pa(i)nonvartijat-ryhmälleen?!!!

Loppukaneetiksi hän kertoi menevänsä vessaan ja häippäsi.
Pitää kyllä tunnustaa, että kuulin aika paljon enemmänkin kuin tarpeeksi. Reikä ulko-ovessa ei pahemmin vaientanut. Lukkoseppä-raasu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.