IRC-Galleria

Sue_Cidal

Sue_Cidal

\,,/_(oO)_\,,/
No niin, tänään ja huomenna pukkaa mörköjä sitten ihan joka suunnasta. Se on pyhäinpäivän aatto tuloillaan. Vuoden ehkä paras juhlapäivä :D

Mutta mitä pelottavaa siinä sitten oikeasti on? Meikäläiset vääntäytyvät korsetteihinsa ja mustiin kledjuihinsa ihan normaalisti joka päivä, jotkut pakkeloivat pärstänsäkin valkoisiksi. Kauhuleffat maistuvat muutenkin, kuin vain yhtenä päivänä vuodessa. Tänään pääsemme kerrankin hukkumaan massaan. Vai pitäisköhän ajatella toisin?

Sarjakuvagootti Nemi pukeutuu Halloweenina vaaleanpunaiseen. Muutama vinkki niille hämärähiippareille, jotka todella haluavat tallata omia polkujaan myös tänä viikonloppuna. Unohtakaa siis ne tylsät noitahatut ja mustat viitat, kulmahampaatkin saa jättää yöpöydälle; nyt silmät hörölle:

- Amy Winehouse - tämähän on testattu nyt jo Hollywoodissa saakka, ja kyllä tuli palstatilaa. Plussana, että ei tarvitse juuri miettiä mitä päälleen laittaa. Jos joutuu seisoskelemaan sateessa ja meikit leviävät, sekin on vain hyvästä. Miinuksena, että tämä ei sovellu ihan jokaiselle tytölle (anteeksi nyt vain, Herra Ylppöä lainatakseni, "korsettivalaille"). Mutta älkääpä masentuko, luvassa on vielä jotain teillekin.

- Matti ja Mervi - oikein helppo valinta, ja jokaisella suomalaisella on varmasti jossain kaappinsa kätköissä tuulipuku. Toinen plussa on, että ei tarvitse pelätä menettäessään totaalisesti kontrollin viinaksien kanssa. Voi vaan todeta tyynesti sisäistäneensä roolinsa hyvin. Loppuilta baarissa päättyy räiskyvään perheriitaan.

- Harri Olli - Matti Nykäsen perinteen jatkaja. Sopii edellä mainittua paremmin nuorille sinkkumiehille. Tarvitset mäkihyppypuvun, tai edes sukset, mutta se on toisarvoista - ota mukaan kossuleka ja homma hoituu kuin itsestään! Kirsikkana kakun päälle, jos omistat auton ja karautat sillä juhlapaikalle maistettuasi kyseisestä kossulekasta noin puolet. En kuitenkaan vastaa seurauksista...

- Peruspissis - Bling bling ja helvetin värikäs kokonaisuus. Taiteellinen vapaus on suotavaa, mutta mielellään orastava sidumaha ja työmiehen hymy on oltava kaikkien läsnäolijoiden ihailtavissa. Suttuinen meikki ja vitun paljon isoja koruja. Meikin kanssa on kuitenkin harkittava väri ja määrä, ettei pompsahda vahingossa Winehouse-osastolle. Jos pissikset pukeutuvat gooteiksi, miksi elämäntapametallisti ei saa pukeutua pissikseksi?

Ja sitten se kaikista pahin, kruunaamaton helmi, jota lämpimästi suosittelen lähes jokaiselle goottityttöselle (fyysinen rajoite, valitettavasti):
- Johanna Tukiainen - ei varmasti kaipaa edes perusteluja. Avuksi tosin tarvitaan vähintäänkin erittäin pahasti flopannut stylisti ja meikkitaiteilija (jos ei löydy, osta vaaleansinistä luomiväriä ja ihanaa pinkkiä glitter-huulipunaa ja pyydä 5-vuotiasta siskontyttöäsi meikkaamaan sinut). Haittapuolena tässä, painoindeksin pitää olla vähintään 26. Jos jäät sen alle, hyppää takaisin ensimmäiseen kohtaan.

Bubbling under-listaltani löytyy lisäksi vielä vähän hillitympää meininkiä: Alexander Stubbin hampaat.

Eiköhän näillä eväillä erotu söpösti massasta. Oikein hupaisaa Halloweenia!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.