IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

hah :DTiistai 02.06.2009 22:04

Mies sitten otti ja joutui taivaan sijasta helvettiin. Helvetin portilla itse Saatana kutsui miehen sisään. “Kuuleppas Pekka, me ollaan just uusittu tätä Helvettiä siten että meillä on 3 erilaista osastoa, saat itse valita mistä aloitat ja aina tuhannen vuoden välein vaihdetaan seuraavalle osastolle.” Pekka siihen sitten, että “No tämähän kuulostaa hienolta, lähdetäänpä katsomaan vaihtoehtoja. .

Ensimmäisessä huoneessa mies oli köytettynä seinään ja nainen hakkasi kettingillä niin ettei yhtään luuta ollut enää ehjänä. “Eieieiei tänne”, sanoi Pekka.

Seuraavassa huoneessa mies roikkui katosta nuppi alaspäin ja nainen ruoski rottinkipiiskalla niin ettei yhtään nahkaa ollut enää jäljellä. “Eieieieiei, katsotaas nyt se viimeinen”, sanoi Pekka.

Kolmannessa huoneessa oli jälleen mies kahlittuna seinään ja nainen otti poskeen minkä kerkesi. “Oioioioiii, tämän minä taidan kylla valita”, kiljui Pekka onneissaan!

“Oletko nyt aivan varma ja miettinyt loppuun asti?”, kysyi Saatana. Pekka kiljui onnesta soikeena ja suorastaan halusi päästä huoneeseen. “No mikäpä siinä sitten”, sanoi Saatana, kaveli naisen luokse, koputti häntä olkapäälle ja tokaisi, etta “No niin sinä voitkin sitten lähteä, seuraava saapui…”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.