IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Perjantai 11.05.2007 02:45

Olet -33% todennäköisyydellä tuleva alkoholisti.

Sait -33% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski on erittäin pieni, pidä vain huolta että jatkossakin lasiisi ei eksy alkoholipitoisia nautintoaineita. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään lautapelejä ja popcornin napostelua.

Olet 30% cityihminen.

Olet 30% cityihminen. Oletkos huomannut käyttäväsi kännykkää tai tietokonetta enemmän kuin aiemmin ja lähtisit mieluummin lomillasi Etelä-Euroopan hiekkarannoille kuin jäisit katselemaan masentavaa takapihaa? Pieni cityihminen sisälläsi ottaa pian sinut valtaansa etkä enään selviä kaupungin ulkopuolella käydessäsi ilman elektronisia laitteita...

Olet 46% fruittari.

Olet 46% fruittari. Useampi fruittaripiste tuli. Sinussa on selvästi ainesta fruittariksi ja jo selviä fruittarin piirteitä. Tukkasi kaipaa muuten hiukan geeliä.

Olet 33% MacGyver.

Olet 33% MacGyver. Taitaa olla parempi että pysyttelet siellä sängyssä kirjojen kanssa ja jätät seikkailut niille ketkä sen osaavat. Älä osta linkkuuveistä tai joku joutuu kärsimään.

Olet 60% joulupukki.

Sait 60% pisteistä. Hyvältä vaikuttaa... Pienellä harjoittelulla saavutat täydellisen joulupukin hahmon ja pääset ilostuttamaan maailman lapsia.

Olet 50% kapinallinen.

Olet 50% kapinallinen. Sieltä sitä kapinahenkeä löytyy. Toivottavasti se pysyy terveellisellä kannalla eli älä vedä överiksi. Kyllä sinusta ainakin kansanedustaja tulee.

Olet 50% pissaliisa.

Olet 50% pissaliisa. Mene peilin eteen ja katso itseäsi, saatat huomata myös pissaliisan samalla. Sidukat esiin!

Olet 60% maantietäjä.

Olet 60% maantietäjä. Nooh... kelpo tulos, mutta olisit voinut edes yrittää. Et tiedoillasi kyllä pärjää maantietoa koskevissa kysymyksissä jos meinaat tietokilpailuun osallistua.

Olet 58% eläin.

Sait 58% pisteistä. Kaikki merkit viittaavat siihen että eläinmaailmassa olisit jääpingviini. Pittsburghista voisi löytyä töitä maskottina. Muista varoa vihaisia lätkäfaneja.

Olet 58% natsi.

Sait 58% pisteistä. Onkos sitä natsitervehdystä harjoiteltu? Sinulla on aika paljon yhteisiä arvoja natsien kanssa.

Olet 30% nörtti.

Olet 30% pelimies. Jos pyrit pelimieheksi, niin älä heitä pyyhettä kehään, koska pelimies ei koskaan heitä pyyhettä kehään.

Olet 56% optimisti.

Whoah. Näin sitä pitää. 56% ei ole ollenkaan huono tulos. Keep on rockin'.

Olet 20% pelimies.

Olet 20% pelimies. Taitaa puut kaatua helpommin kuin naiset?

Olet 10% rokkari.

Sait vain 10% pisteistä. Surkea tulos! Meneppäs muualle kuuntelemaan Britiä tai mitä roskaa kuunteletkaan. Ei sinusta tuolla asenteella kunnon rokkaria tuu Gene Simmonsinkaan käsittelyssä.

Olet 5% tietokonenörtti.

Olet 5% tietokonenörtti. Et siis oikeastaan ollenkaan. Elämäsi ei ole uhattuna mutta kannattaa varoa jos joku vastaantulija yrittää tarjota linux-levyä.

Olet 21% vihreä.

Olet 21% vihreä. Luonnonsuojelu jääköön hipeille, eiköhän lähdetä teurastamaan lehmiä ja nauttimaan kunnon naudanfileestä?

Vastauksistasi 100% oli oikein.

100% oikein. Ei paha, ei yhtään paha. Yhdyssanat ovat selvästi hallussa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Olet 7% ylläpitoon soveltuva.

Sait 7% pisteistä. Ajatusmaailmasi ja taitosi eivät selvästikkään kohtaa Finspiren kehittämiselle luotuja vaatimuksia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.