IRC-Galleria

Loistava päivä! (lähes)Maanantai 09.03.2009 00:33

Käytiin kaveriporukalla uimassa ja tuli kokeiltua pitkästä aikaa kaikennäköistä kivaa. Vuosikausiin en ole sukeltanu kovin syvälle joten pitihän se käydä kurkistamassa millaista on neljässä metrissä. Korvat on vieläkin kipeät :D Ensi kerralla pitää käydä pohjassa vähän rauhallisemmin.

Aikaisemmin olen uskaltautunut loikkimaan vain kolmesta metristä, mutta tänään käytiin sitten koko porukka testaamassa viittä metriä. Ensimmäinen hyppyni oli sellainen, että tuntui että taju lähtee kun loikkasin tasanteelta yllättävän pitkältä tuntuneeseen ilmalentoon. Toinen hyppy meni ilman mitään suurempaa teatteria ja siistiä oli! :)

Ja sitten kovalevyn virtalähde meni rikki muutama päivä sitten. Lähetin jo palautetta Western Digitalille ja Verkkokauppa.comiin. Muuntaja on rakenteesta päätellen arvoltaan alle euron. Jotain kiinalaispaskaa. :( Ihme että kesti edes näin kauan.

Kiva kun kaikki mun tärkeät tiedostot on tuolla ulkoisella kovalevyllä, on vähän outo olo kun normaalisti musa soi aina, nyt on ollu pari päivää ihan haudanhiljaista. Tässähän tulee kohta mökkihöperöksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.