IRC-Galleria

Julian tarina 8.v

Julia on kun pesusieni toka luokkalainen on aika pieni t. suskii 8v

Suvin tarina

Olipakerran pienityttö jonka nimi on Suvi hän osasi valehdella mutta ei aina hän oli kiva mutta hän ei osannut valehdella sen pituinen se. t. suski


3.2.2002 Uimassa

me oltiin uimassa tinja ja johanna ja jenni ja äiti ja minä me vaklattiin tinjan kanssa johannaa ja jenniä äiti ei aluksi tiennyt mitä me tehtiin sitten minä kerroin kun johanna ja jenni huomasi meidät sitten kerroin äitille että me aloitetaan uudelleen vaklaamisen sitten me melkee koko ajan.


20.7.02

me oltii enos uimassa reiskan mökillä me uitii siellä sato lopuks ku me oltii lähös ja ukkosti jarmo oli mukana nyt ku me ollaa täällä mökillä muuten mökki on värjätty heidi lukee nyt sen juttuja. et mä en pysty keskittyy ja se laulaa shakiran kappalet.

Viisakkos seikkailu leiri 14.6.03-19.6.03

No tultii tänne karjalohjalle eli leirille ku tultii ni vietii reput maalin vieree ja sit syötii ruoka sen jälkee me kiereletii tää leiri alueja sit me vihdoin ja viimein mentii pystyttää teltat ku oltii pystytetty teltat nii yks tytöllä ei ollu teltaa nii mun täyty ottaa sen mun teltaa sen nimi on heta se oli menos 6 luokalle. sit oli jotai mut kuitenki me pelattii 3men pojan kaa jalkista ! ne voitti !! sit sai kännykän jenni soitti sil ja puhu 20,53min sit oli jotain ja olin huomannu et yks poika katto mua. sit taas vähä aikaa ni yhet pojat luuli et minä ja tinja oltais otettu kuva niitten teltasta. se oli paras leiri. nii sen pojan nimi on jani ja sillä on mun NUMERO!! me alettii olla kolmistee siis minä,heta,jani se jani keksi piimäpillun ja me soitettii pilareita kaikille haukuttii niitä kirosanoilla. yks nuuskamuikkunen on niin ärsyttävä se juoksee tyhmästi! se jahtas janii ja se tykkäs siitä se kirjotti sen päiväkirjaa et se on söpö! vittu se on tyhmä. sisällä penkeillä jani yritti saada tuolii se yritti mua ottaa pois mut mä potkin sitä ni se janne sano mulle rakkaudesta se hevonen potkii just ois pitänny sanoo et mä e4n oo hevonen !!! ni ku jani juoksenteli siel ni sen kädet solmittii yhtee mut kyl se pääs niist pois !! me hetan kaa ei toteltu opeja et pitää mennä nukkuu me siin haukuttii niit. huomen me puhutii janin kaa et ku me kitsottii sille tai niille. se jani pyys meitä kaikkii juttuihi, kivaa!! sil yhes paikas oli sellanen juttu jossa piti kiipee ylös ja hypätä yhtee keinu juttuu, mä jäin roikkuu yhel kädellä nii mua kutsuttii janeks. ja taru sano et se on tarzan ja sit siel oli tehty puuhun sellanen kiva juttu mä pääsin sen läpi nii ja yks roni nauratti koko ajan sit ku me lähettii nii jani tuli istuu meijän vieree ja ku mul tuli paha olo nii jani meni hetan viereisee penkkii !!!!


HAHAHAHHA hyvä suomi sillonki ollu tai jotai :DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.