IRC-Galleria

Susityttö-

Susityttö-

monet kauniit & yksi ruma

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

yllättikö?Tiistai 17.08.2010 03:40

no ei.

Varmaan elämäni tarkotus valittaa kuinka tyhmää juominen on, mut ei se mitään. Mua vaan niin pistää vihaks. Miks ihmiset pilaa elämänsä juomisella? (Koska se on "kivaa".) Voi morjes.
Etoo, etoo, etoo.. Kattellaan 20-30vuoden päästä, niin oon juonut itteni hengiltä. "Se oli niin kiva tyttö ja puhu aina, että juominen on perseestä. Nyt se joi ittensä hengiltä".

Jotkut ihmiset (vai joku ihminen) vaan jaksaa pohtia mun elämääni ja suhteita (kaveri yms.). Sitä mitä nään joissain ihmisissä vaikka (rivien välistä luettuna) meillä on paska suhde ja miten jaksan sitä. Mitähän muuta.. No on se kiva, että joku ajattelee elämäni puolestani :)

Bojo ylitti pe-la itsensä. Se oli kahden puoli tuntemattoman ja yhden vähän tutumman miehen seurassa jotka olivat aika hyvin juonut. Mitään ei sanonut, oli tosi nätisti. ♥ Olen ylpee, kun tiiän, että toi pelkää vieraita & isoja miehiä.

Sit se ylitti kanssa la-päivänä ittensä. Yks noista puoli tuntemattomista kännisistä tuli makaan mun ja Pompon viereen siihen nurmikolle, kun Pom oli mun sylissä ja Pom vaan tassulla sitten käpsi sitä "Oot mun tiellä"-tyyliin.
Sit se ei sanonut yhtään mitään, vaikka oli mun ja yhden ison, puoli tuntemattoman & juoneen miehen välissä, kun se mies tuli halaan.
En sitten tiedä kumpaa kauhistutti enemmän, mua vai Pompoo.. Selvittiin kuitenkin hengissä molemmat.

Voi terve muuten. Tänään nähtiin jotain niin kaunista ratsastusta, että ei ikinä ennen kyllä. Vähän huomaa tän mun kesätaukoni. En oo koko kesälomalla ees koskenut hevoseen :D Sit tänään ratsimassa ja ai että, kyl oli hienoo! Hyi jumalauta. Melkein voisin sanoa, että hävettää se kömpelyys ja kankeus. Mister oli kyl hyvä, mut ratsastaja kusi hommat. Ja sit tota tota.. Osasin ottaa oikeet suitset (otin X:n suitset Misterille).. Olikohan muuta? Ei kai.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.