IRC-Galleria

Siitä asti kun olen ollut ihan pieni minua on kuskattu kaiken maailman lääkäreille, fysioterapeuteille, hieroijille, niksauttajille. Olen kuullut niin monta eri ehdotusta mikä auttaisi jalkaani aina akupunktiosta siihen, että jalkani sidoittaisiin siteellä niin, että ne olisi suorat. Olen jäänyt monesta hauskasta ja mukavasta asiasta paitsi jalkojeni takia ja edelleenkin jään. Aina. Minulle on ehdotettu monia erialaisia liikuntatapoja jotka auttaisivat, varsinkin veljeni ehdottavat. Olisi ihanaa jos ne auttaisi, uskokaa tekisin vaikka mitä, ettei tätä vammaa olisi, vaikka muuten laiska olenkin, tai en ole aina ollut, mutta nyt olen. Aikuisen miehen polvilumpion sivuilla olevat jänteet on noin 4,2 cm, todella pitkälläkin alle 5 cm, minun omat on luonnostaan 7,3 cm pitkät ja niin olen noin 155cm pitkä. Tämän takia jänteet ei pysty pitämään polvilumpiota paikoillaan. Joten tämän syntymälahjan sain jo ennen syntymistäni.
Ainut tapa korjata asia on jossain vaiheessa leikata ja korjata jänteiden pituus. Tiedän sen. Mutta uskokaa mussukat, että minua pelottaa ja vituttaa paljon. Pelottaa, koska kaiken muiden teorioiden lisäksi olen saanut osani kertomuksia erilaisista toimenpiteistä jalkani eteen ja uskokaa, niitä ei halua edes ajatella. Vituttaa koska kevät tulee ja tahtoisin ulos, mutten voi. En sillä lailla kun te. Enkä tiedä kauanko menee, että olen tässä asiassa "kunnossa". Enkä oikein enää jaksa. Ja tiedän, että kaikki tulee olemaan niin vaikeaa.
Haluaisin mennä kouluun itsenäisesti, haluaisin tehdä asioita itse, haluaisin mennä kauppaan ostamaan maitoa, haluaisn tehdä monta asiaa ja se syö minut etten voi. Sellaiset asiat jotka tuntui ennen niin tylsitä tai itsestään selviltä eivät ole enää sitä. Ja moni on sanonut, että on mahtavaa kun ei tarvitse mennä töihin tai kouluun ja tavarat tuodaan eteen. Onko? Onko mahtavaa ettei voi toimia itsenäisesti? Että joutuu pyytämään jotain olemaan kotona kun menet suihkuun siltä varalta, että jos jotain tapahtuu? Että joudut pyytämään melkein kaiken? Mahtavaa...?


Haluaisin vain elää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.