IRC-Galleria

Paska päiväLauantai 20.10.2007 03:07

Mistä tietää, että päivä on paska. Noh....

Menet ostamaan hiusten suoristinta alennuksesta ja ne on loppu, joudut tilaamaan ne. Saat tietää viime hetkellä, että Hämeenkatu suljetaan jonkun ihme pippalon vuoksi ja menet paniikiin siitä syystä, että sinulla on vielä hommia hoidettavana ja pakko keritä töihin. Onneksi kerkeät hoitaa hommat ja pääset bussilla työpaikalle.

Sekä sinä, että työkaverisi olette vatsataudissa ja vessoja on vain yksi. Lisäksi asiakkaita täytyy jonkun palvella. Noh onneksi vieressä on apteekki ja saat helpotusta. Tosin hassu olo ei lopu ollenkaan.

Tilitystä tehdessäsi huomaat, että kolikkoja on aivan vi**sti ja kolikkotilitys lomakkeita ei ole. Shit. Puljun mentyä kiinni haet automaatista omalta tilitäsi rahaa jonka vaihdat palattuasi niihin hemmetin kolikkoihin, että tiltys toimisi. Tilität rahat, teet tilityskuitin kahdelta kuitilta joka siis tarkoittaa, että väsyneenä pitää löytää molemmista kuiteista samat kohdat ja laskea ne yhteen. Kassaero on -14.55, vaikka ajattelet tehneesi kaiken oikein, sinua vituttaa. Kun olet viimmein saanut tilityksen tehtyä huomaat, että pöydällä on parin sadan euron edestä pikkuhiluja jotka pitää pussittaa tietyn summaisiin pusseihin. Väsyneenä ja vit**untuneena alat pussittaa niitä. Töiden piti loppu 23.30 ja kello on 23.57 kun viimein poistut.
Kun pääset kotiin, et muista laitoitko oven lukkoon, hälyt päälle ynnä muuta. Olet vit**untunut ja väsynyt. Toivot vaan, että stressaat omiasi ja olet tehnyt kaikki oikein.

Eikä kotona ole ketään joka kuuntelisi ja lohduttaisi.

Onneksi on Ben&Jerry jäätelö ja oma sänky.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.