IRC-Galleria

säätööPerjantai 18.11.2005 11:32

Kivat treenit oli eilen, perustekniikkaa jonkin verran ja ihan mielenkiintoisia kombinaatioita perustekniikassa. Sitten oli vielä hyppypotkuja muodossa, hyppytakakiertojen kohalla rupes oleen jo jalat aika väsyneet. Loppuun vielä pieni annostus pumseja ihan noin kisoja ajatellen. Aikku rupes kutomaan villapaitaa ja siitäkös Bast tykkää on se niin mukava hyökkäillä puikkoihin ja lankaan. Noh Bast sai parit kutomistesti kappaleet omiin leikkeihinsä. Aika villinä se on jaksanut olla eikä oo paljon nukuttanut, ehkäpä viikonloppuna on taas rauhallisempi.

Ei mennyt yö/aamu ihan putkeen. Jotenkin tuli heräiltyä yöllä... yksi herääminen oli ehkä viistoista vaille kolme jolloin olin ihan varma et nyt oon nukkunu pommiin ja pomppasin ylös ja rupesin keitteleen kahvia ja kun menin avaan telkkarin tuli katsottua kelloa että se on kolme yöllä. Armoton vitutus ja kahvinkeitin pois päältä ja takas nukkuun. Muutenkin tuli yö heräiltyä vähän väliä ja Bast myös jaksoi hieman leikkiä yöllä, hieman väsy olo kyl. Heräyksiä tuli ainakin neljän aikoihin ja viiden aikoihin kun joka kerta kun heräsin olin varma että nukuin pommiin ja piti tarkistaa kello, ihan outoa. Hienosti sitten aamulla vielä kun laitoin Bastille ruokaa tuli samalla heitettyä sen kuivaruuat ympäri lattiaa, tuli sellainen fiilis et tää ois kyl päivä ettei haluis sängystä poistua kun mikään ei mene putkeen.

Täytyy koittaa tänään saada kunnialla läpi tää työpäivä ja lähtee ehkä hieman aikaisemmin niin ehtii paremmin. Tänäänhän matka jatkuu Turkuun broidin luokse ja lauantaina kisaamaan Finnish Openiin, ikävä kyllä siitä tulee vain Suomi-Tanska maaottelu vaikka alunperin ilmoittautuneita oli mm. Kenya, Peru, Burgina Faso yms, mutta kaikki näistä lopulta kaatui sitten suomen viisumipolitiikkaan, harmi. Ehkä ensi vuonna sitten. Viikonloppuna ei taida tulla pahemmin merkintöjä tänne mutta kertoillaan sitten maanantaina tunnelmia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.