IRC-Galleria

C:Perjantai 12.08.2011 17:11

Mies hymyili erittäin suloisesti, jolloin multa meni pasmat ihan sekasin. Hänkin kampesi itsensä ylös ja käski mun avata jalkani - joka kuullosti muuten ihan helvetin pervolta, mutta avasimpa silti - jonka jälkeen tummatukka istuutui jalkaväliini nojaten selällään mun rintakehään. Hetkeksi unohdin koko kysymyksen.
"No siis mä oikeesti pidän susta tai siis niin kun ähm... Siis sillein homosti pidän, olenhan homo.." se sopersi ja naurahti hieman kuivasti vielä perään. Nyt vasta tajusin pojan tunnustuksen ja virnistin.
Aloin suukottamaan hetken mielijohteesta Frankin niskaa ja sain toisen värähtelemään sekä huokaisemaankin kerran. Niska taisi olla toisen herkkä paikka.
Muistin itse torjuneeni Frankin yrityksen avata housujani, joten päätin lopettaa toisen kiusaamisen ja siirryin suukottamaan miehen hiuksia, mutisten niiden lomaan jotain söpöä, en kyllä itsekkään tiedä tarkalleen että mitä mä sinne oikein supisin.
"Saisinko mä ton saman ihan sanoina?" Frank kysyi huvittuneena ja naurahdin tuon hiuksiin.
"Mä oikeesti pidän susta" tokaisin vähän selvemmin. En tiedostanut itse sanoneeni sitä, mutta multa se ihan kuullosti.
Frank hätkähti, kiemurteli hetken sylissäni ja lopulta istui hajareisin syliini. "Oikeasti? Siis sillein homosti vai kaverina vai miten?" toinen kyseli hämmästyneenä ja virnistin. "No sillein erittäin homosti" tokaisin hieman kieroutuneella virnistuksellä ja suukotin toista suupieleen.



ääääää mä kuolen koska Frerru ahahah ääääääää o.o :3 ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.