IRC-Galleria

HEI!

Henrillä oli tekemättä suurin osa vviikon töistä.Sain lapun, jossa sanottiin harrastuksien vieneen liikaa aikaa,eikä läksyjä jaksettu tehdä. Matematiikasta oli tekemättä sivut 67-69, mitä luin? s.14, äidinkielen harj.kirja pun. s.22 ja viol. s.34. Jos läksyjä tuntuu olevan liikaa, toivon teidän ottamaan minuun yhteyttä. Jutellaan ja sovitaan sopiva läksymäärä.
> hahahah muistan ku pyysin mun iso velii kirjotaa lapun jos lukee et harastukset vie liikaa henrin aikaa jotenka hän ei voinut tehdä kaikkia läksyjä. Ja mä harrastin vaa sillon fudist xDD.

Hei!

Koulussa on ollut paljon hankaluuksia henrin ja meerin välillä. Henri ei ole ottanut meeriä mukaan leikkeihin ja muutenkin "syrjinyt" meeriä. Henrin mukaan taas meeri ei anna hänen leikkiä rauhassa. Totuus lieneen jossain tuon kaiken välillä.Henrin mukaan hän ei saa leikkiä meerin kanssa. Asia on tietysti teidän vanhempien päätettävissä, mutta olisi hyvä tehdä selväksi henrille, miten hän meeriä kohtelee. Aika paljon henri meeriä mälvii. Ja toisinkin päin.Tilanne koulussa on tukala. Sekä henri että meeri valitavat jatkuvasti toisistaan. asian selvittämiseksi tarvitsenkin teidän apuanne. ----> Mä muistan ku sanoin et mä en sais olla meérin kaa. Puolustin aina iteeni :'DDD

Hei!

Henrillä oli tekemättä lähes kaikki matikan tehtävät. Hän oli tekemässä niitä koulun jälkeen 15 min

Hei!

Henrin matematiikan tehtävät olivat edeleen tekemättä. Henri jäi tekemään niitä koulun jälkeen.

Hei!

Henri on ollut eilisen ja tänään muutamassa riidassa. yhdessä kaverinsa kanssa. Henri oli haukunut erästä 2A:n poikaa. Pojat olivat myös ottaneet kyseisen pojan lippalakin.Lisäksi henri oli osallistunut 2C:n tyttöjen kanssa käytyyn riitaan. Henri oli heittänyt mutaa toisen tytön takille. Tilanteet eivät varmasti ole ainoastaan henrin aiheuttamia. Ikävää vain oli, että valehteli minulle. Hän ei omin sanojensa mukaan ollut tehnyt yhtään mitään. Asiasta lisää puhuttaessä edellä kerrotun aisiat tulivat kuitenkin selville. Asiaa on selvitelty kaikkien osapuolien ja opetajien kanssa.puhukaa vielä kotona asiasta ja erityisesti henrin vastuusta omista teoista. muita ei voiaina syytää!
> ei herra jestas ope varmaa rakasti mua :'DD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.