IRC-Galleria

Oi niitä aikoja.Lauantai 01.01.2011 01:16

Ennenvanhaan tykkäsin kauheesti vakoilla galtsussa kaikkia. En sillain kauheen syvällisesti, mutta klikkailin kuvia ja katsoin ne läpi, jos vaikutti mielenkiintoiselta tai oli hienoja otoksia. Tai jos oli söpöjä eläimiä. Sitten löytyi välillä jotain siistin näköisiä tyyppejä ja mietti, että olispa itsellä samanlainen tukka/paita ja sillain. Sitten uskalsi kans kommentoida kaikille, että "jee moi".

Nyt kun yritin alkaa harrastamaan taas tätä vakoilua, niin ei sitä jaksa. Kaikki on 12-vuotiaita biseksuaaleja ja se on jo aika nähty juttu. Uskalla edes yhteisöjä selata, kun siellä kaikki on kuitenkin semmosia vasta lähes murrosikäsiä ja tulee tyhmä olo, kun edes yrittää vakoilla ja etsiä jotain mielenkiintoista.

Täytys varmaan kasvaa kans isoksi ja lähteä huitelemaan galleriasta, kun ei täällä tarvi enää tuttujakaan vakoilla, kun ne hemskutit on kaikki jo feissarissa :D Ellen sitten keksi, että miten muka vaklaisi jotain täysi-ikäisiä siistin näköisiä ihmisiä törmäämättä 97%:sti vaan niihin 12-15 -vuotiaisiin, jotka esittelee "muotojaan" tai sitten "hienoa luukkiaan", jos haluavat näyttää aasialaiselle miehelle tai halvalle horolle tms.

Mut kaikille: JEE MOI.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.