IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Hauskaa(ko?)Sunnuntai 29.06.2008 06:11

Olipa harvinaisen hauska lauantai-ilta. Istuttiin Villellä (Villezka) ja ihmeteltiin, piirrettiin ja taas ihmeteltiin. Sit jossain vaiheessa Jenna (okie) ja Susa ([sunny]) tuli sinne kans ja siinähän sit taas kelailtiin. Kelailtiin pitkään ja sit joku, oiskohan ollu Jouni (SpyHobbit), rakensi meille paperilentokoneen (Jos tarkkoja ollaan, ni Jounihan rakensi paskan lentokoneen ja sit Jenna teki meille myöhemmin paremman). Heiteltiin sitä siinä tovi ja saatiinki muutamia kunnon osumia, ainakin Joonakseen (Joonas87). Sit siihen tuli kaikkee muuta pientä säätöö mukaan, mm. Mikki Hiiri, Pommi ja Villen tyyny. Siinä niitä heiteltiin toiselta toiselle ku pienet lapset - no mä myönnän ainaki, et henkiseltä tasolta oon pahasti alle sen iän, mitä tää maailma väittää mun olevan.

Sit jossain vaihees ruvettiin tutkii villen kasettei. Siis näit tämmösii vanhoi roskia, tiäkste? Sielt löyty Froopelin palikoita ja rölliä - puhumattakaan jostain nauhotetusta radio-ohjelmasta. No rölliä tuli kuunneltua liian kaksmielisesti ja väsymys pisti nauramaan väkisin. Hörisin siellä ku mikäki lapsi - joo, kyllä se lapsi nyt on kova puheenaihe - ja kuuntelin jotain rölliä. Pakko myöntää, et se oli oikeesti pelottavampaa ku sillo joskus pienenä, sillon joskus kun Rölli oli oikeesti hyvä.

En mä jaksa skrivaa enempää ku mä oon ihan hiestä märkä, Jouni pakotti mut juoksemaan ja se ei tee mulle hyvää - vaikka niin ne väittää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.