IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Miksi?Torstai 16.10.2008 15:00

Miksi ihmisen muka oikeesti pitäs jaksaa aina herätä aamulla ja valvoa koko päivä ja mennä nukkumaan aikasin illalla? Nyt oon pari päivää kokeillu ja nyt on tosi väsyny olo. Aamuisin ei oo ees mitään tekemistä ku kaikki on kouluissa, töissä tai jossain.

Miksi pitää olla jotkut vaalit? Mä en jaksa noita ainaisia naamoja tossa gallerian etusivulla, jotka pyrkii päättämään kansan asioista. Lupailee maat ja taivaat, mutta sitten ei tapahdukaan mitään. En ymmärrä näistä asioista mitään, mutta ei mua kyllä kiinnostakaan. En anna ääntäni kellekkään.

Miksi mun on niin mahdoton säästää rahaa? Aina menee kaikki melkein ensimmäisenä päivänä ja sit ku on jotain tärkeetä ostettavaa ni sit ei oo varaa ostaa mitään. Usein tuhlaan jo seuraavan kuun rahatki jo ennen ku seuraava kuu on ees lähellä.

Miksi radiosta pitää kuulua "Aikuinen nainen"? En jaksa kuunnella heti näin aamutuimaan tällästä kännibiisiä. Tätä kuuluu laulaa kännissä, mutta selvinpäin vastaheränneenä tää kuulostaa nii tyhmältä, että ei tee kyllä mieli juoda enää koskaan, koska voi alkaa tehdä mieli kuunnella tätä.

Miksen minä jo viimein saa levätä?! HAUDAN POHJALLA! JUMALAUTA-ha-ha-aaaaaa...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.