IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Dang!Maanantai 24.11.2008 06:17

Mä tässä ravaan kokoajan sängyn ja tietokoneen väliä. Meen välillä kokeilemaan, että tulisko se uni jo, mutta yleensä palaan takasin koneelle. Oon tässä yrittäny kattoo leffoja ja Muumitki tässä pyöri vähän aikaa, mutta en mä jaksa keskittyä tai sit tapahtuu jotain muuta. Väsyttää ihan vietävästi, mutta tuli taas totuttua Tytin vieressä nukkumiseen ja siks uni ei nyt taas yksin malta tulla.

Oli muuten mukava viikonloppu. Perjantaina pikkujoulut ja alkoholia meni, meni ja meni vielä lisääkin. Mutta ei siinä mitään, nimittäin sitä juotavaa jäi sinne vielä vaikka toisia pikkujouluja varten. Eiköhän heti seuraavana viikonloppuna tähdätä samaan mitä nyt perjantaina. Pelataan Wiitä, korttia ja sit loppu ilta pussaillaan kaikkia (se oli joku Tytin ehdottama leikki). Sitten katotaan kun ihmiset alkaa sammumaan ja aamulla podetaan krapulan tynkää.

Sit lauantai oli hauska kun Aleksi tuli käymään. Voe että sitä pikkusta. Vaikka se ei aina ihan kaikkea uskokaan mitä sille sanotaan niin silti se on suurimman osan ajasta niin kiva pikku poika, että semmosen vois vaikka huolia itelleenki. Lauantai-illalla se ei tykänny mun tekemistä lämpimistä leivistä (ei se kyllä maistanukkaan), mutta sitten aamulla sain kehuja. "Oliko hyvää?" "Joooooo!"

Sitten ensin lähti Tytti ja ku tulin kotiin ni melkeinpä heti sen jälkeen Aleksi. Ja sitte olikin loppu ilta melko tylsää ja niin päin pois. Mutta eiköhän tää ollu tässä. Mä meen taas vissiin sänkyyn hetkeks. o/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.