IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Kertausharjotukset peruskoulussaTorstai 04.02.2010 16:26

Jees, terve heebot.

Eilen tuli pyörähdettyä tuol Martin koululla, koska sieltä tuli kutsu johonkin elokuvailtaan. Ei millään pahalla, mutta se leffa oli aika ala-arvonen.

Näki vanhoi tuttui, se oli ehkä siistein juttu koko skeidassa. Ja vanhoi opettajii, joit oli joskus aikoinaan kiva kiusata. No okei, kohokohta oli, että sai ilmasta kahvia ja munkkeja.

Siel pyöri myös semmonen, no, pieni keesipäinen poika. No okei, ei se ollu kovin keesi ja se ei ollu ees keskellä päätä, mut jokatapauksessa. Tää tuli jubaa mulle räpistä, alkoholista ja tupakasta, mä sit tietenkin täysillä mukana ja kysyin, et kuinka usein se juopottelee ja monta kessuu menee päivässä..

No lopuks sit päätin viel kysästä, et minkä ikänen heebo se on.. Ni tää sanoo "10". Eh, okei. No sit se kysäs, että minkä ikänen mä sitten olen ja en jaksanu oikein vastata moiseen kysymykseen niin tää ehdottaa siihen perään, että "Sä oot 12!"

Näinhän se on. Meigä on 12 vuotta ja silleen, et repikää siit huumorii.

Ainii, unohtu muuten kokonaan kertoa, että menin Munckinkadun Valintatalolta taksilla siihen Martin Siwalle. Oli muuten ihme matka, mut siistii istuu taksissa.

No joo, eikai siin sit muuta. Tsemii kaikille.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.