IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Joulukuun luukut 8, 9, 10, 11 ja 12.Maanantai 13.12.2010 00:21

Nyt vituttaa:
- Mun jokavuotinen joulukalenteri pääsi pahasti kusemaan.
- Mulla ei ole mitään tekemistä.
- Kirjoitin tänään 4 paperillista tekstiä.

Josko tähän tehtäisiin pieni muutos, ja jatkaisin typerää joulukalenteria tästä päivästä eteenpäin. Yhyy. Tässä jäi ainakin 5 päivää väliin, enkä keksi mitään hauskaa viidelle päivälle. Tai no voin yrittää. Alotetaan siis sittenkin kahdeksannesta luukusta ja tehdään niistä vähän tyhmempiä kun aikaisemmista:

Kahdeksanteen luukkuun ilmestyy hyvä biisi. Kristiina Wheeler - Kiitos kun muistit. Uh, siinä vasta kaunis nainen ja mahtava biisi. Omnomnom!

Yhdeksänteen luukkuun, hmm. Mitähän me tänne keksitään? Ei keksitä mitään, niin laitetaan tähänkin yks jännä biisi. Putouksen tulevasta kaudesta esimakua..

Mua ärsyttää se nainen jolla on ne kansallisvaatteet.. ÄRSYTTÄVÄ! Yh.

Kymmenes luukku, huh. Kokoajan vaan pahenee.. En keksi kyllä taas yhtään mitään. Nää vaan on tosiaan tämmösiä hätäluukkuja, jotka on pakko tehdä, koska muuten joulukalenteri kusis pahasti. Eli tähän luukkuun tulee.. MÖRKÖ!

Numero 11.. Hmm. Tänne tulee päivitetty versio SP-Studion South Park-minästä. En nyt ihan täydellisesti saanu sitä muistuttaa itteäni, mutta joka tapauksessa. Tämmönen tuli:

Viimeinen luukku nyt vähään aikaan. Hmm, mitähän mä tähän keksisin. En edelleenkään keksi mitään, voi pirskatti. Jos tehään silleen, että tähän luukkuun mä esitän tämmösen: "Kysy minulta kysymys, joka sinua on aina minussa askarruttanut." Ja jos saan tarpeeks kysymyksiä tähän, niin joku numero tulee olemaan semmonen, että vastaan kaikkien kysymyksiin. Oli ne mimmosia tahansa.

KIITOS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.