IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Rare ExportsSunnuntai 09.01.2011 08:12



Tuli tässä tosiaan katottua tämmönen leffa kun Rare Exports. Mulle totuttuun tapaan mulla oli näitä ennakkoluuloja elokuvaa kohtaan, mutta nepä jäi aika nopeesti menneisyyteen.

Leffa oli ihan käsittämättömän hyvä - suomalaiseksi elokuvaksi. Jotenkin olin kelannu tän elokuvan ihan huonoks suomalaiseks räpellykseks, mutta tää oli kyllä kaikkea muuta kun huono.

Olihan siin tosin semmosii aika pitkästyttäviä kohtiakin, mut ei niit enää lopussa hirveesti kelannu. Ehkä elokuvan lopullinen juoni pistää ihmisen kun ihmisen unohtamaan tylsät lässytykset.. Toisaalta, ne tylsät lässytyksetkin vain teki pohjaa koko tarinalle, että ehkä ne ei ollukkaan niin tylsiä lässytyksiä.

Mutta tosiaan! Suosittelen kaikille, joilta moinen elokuva on jäänyt vahingossa väliin. Ihan L-O-I-S-T-A-V-A. Vaikka ajankohta ehkä mulla olikin väärä.. Toisaalta en tiiä. Kertohan se joulusta, mutta tuntuu et toi elokuva ei silleen liity kumminkaan mitenkään jouluun. Eikö tän voi kattoa vaikka kesällä ilman sitä fiilistä, että "kohta on joulu, kohta on joulu!"? Ainakin uskoisin niin.

Mutta nyt mä rupesin lässyttämään tylsiä asioita, joten kiitän ja kuittaan merkinnän tässä vaiheessa elämää tähän. Näihin kuviin ja tunnelmiin.. Eiku, no, waeva.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.