IRC-Galleria

Tekko

Tekko

http://tekkomus.blogspot.com/

Nyt vähän vituttaa..Perjantai 04.03.2011 00:23

Melkein pistää oikeesti vituttamaan tämmönen asia.

Me oltiin eilen kavereiden kanssa Amarillossa (Hyvinkää) ja muuten oli ihan mukava iltakin, mutta sit tapahtu jotain mikä pilas koko fiiliksen.

Oltiin siis Eliaksen kanssa tupakalla, tupakan jälkeen matkalla sisään. Sit siinä oli jonoa, joka me oltais saatu ohittaa ni sanoin Eliakselle: "Mees nyt vittu jo" tms. Sit siinä vieressä seiso semmonen jätkä, joka sit kolautti mua olkapäälle tai jotain ja kysy: "Onks sul joku ongelma vai?" Mä vaan tokasin siihen, ettei mitään ongelmaa ole ja jatkoin sisälle, sen ihmeempiä ajattelematta.

Istuin sit sinne meiän pöytään, mutta vaihoin jossain vaiheessa toiseen tuoliin, kun huomasin istuvani yksin siinä. No siinä oli sit mun pari kaveria ja kaikkee. Hetken siinä sain rauhassa istua kun se jätkä alaovelta tuli siihen viereen ja nappas mua kurkusta kiinni. Se hoki siinä jotain, et "Anna olla viimenen kerta kun haukut mua tai puhut musta paskaa!"

Mietin vaan, että en ollu missään vaiheessa sitä jätkää maininnu missään, en nyt enkä menneisyydessä. Tiedän henkilön kyllä, mutta se ei oo koskaan herättäny mussa mitään mielipiteitä.

Siinä se tosiaan roikku mun kurkussa ja hoki vaan, että mä oisin "länkyttäny" siitä paskaa. Sit yks pöydässä istunu, tän kurkussa roikkuneen ihmisen kaveri, koputti sitä olalle tai jotain ja tää jätkä oli hyökkäämässä jo sen kimppuun.

No mä lähin siitä sit vähin äänin ku se jätkä rauhottu siinä ja vaihto vissiin mestaa. Mä lähin alakertaan takasin tupakalle ja olin sitä mieltä, et lähen menee koko mestasta. No tulin sitte toisiin ajatuksiin ja odotin siinä pihalla, että se jätkä tulee sinne alas, että voin kysyä, että mitä mä nyt oikeesti oon tehny.

No se tuli sieltä jonkun ajan kuluttua ja mä menin sen luokse. Tää jätkä ei halunnu jutella siinä vaan olis halunnu lähtee kulman taakse. Kerkesin sille kumminkin pari lausetta sanomaan, kun portsari siinä mun selän takana tokas vaan: "Painu sinä helvettiin siitä kun asia ei sulle millään tavalla kuulu. Sitäpaitsi asia on jo loppuunkäsitelty."

Tuli vaan mieleen pari kysymystä: Jos mun kaulaan käydään niin kovaa kiinni, että mulla on vieläkin kaulassa jälki sen peukalosta, niin miksi asia ei kuulu mulle? Ja jos mun mielipidettä asiasta ei oo kuunneltu, niin miten asia vois olla loppuunkäsitelty?

Nyt mulla on pieni ahdistus päällä turhautumisesta. Mua ei kuunneltu, vaikka olin uhrina siinä. Mulla ois kaulassa näyttöä sen verran, että voisin vääntää siitä rikosilmotuksen. Ja ylimielisestä, puolueellisesta portsarista voisin tehdä helposti ilmotuksen johonkin.. Mutta ei.

Kaikki jotka tilanteen näki, ei suostu kertomaan mitään. Ja kaikki joille portsarin toiminnasta oon kertonu, ei usko mua, vaan hokee, että "se tekee vaan työtään". Tekee työtään joo, mutta tommonen puolueellinen paska ei oikein hirveesti innosta mua.

Tämähän on nyt siis se oikea versio illan kulusta, mutta eihän tätä kukaan usko. Ei vaikka laittaisin kuvan kaulastani, jossa sen jätkän sormesta on vielä punanen jälki ja kipu.

Vituttaa, turhauttaa ja ahistaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.