IRC-Galleria

Tenukka

Tenukka

on kolmen lapsen äiti

Ei tätä jaksa erkkikää....Perjantai 06.10.2006 13:35


VOI ELÄMÄ!!! Tuntitolkulla saa jonottaa puhelimessa ja kuunnella samaa jonotusmusiikkia, ja vähänpäästä sanoo täti "hetki vielä, olkaa hyvä". Kun viimein pääsee läpi, on kaikki lääkärien ajat mennyt jo!!! Jos onnistuu yhen hikisen ajan saamaan, on niin innoissaan, että unohtaa kääntää puhelun viereisessä toimistossa rimputtavalle sihteerille. Sitten tullaan ovelle huutamaan; "Et sitten mulle kääntäny!"

Tekis pikkusen mieli ottaa hatkat täältä! Oonhan mää jo kuukauden täällä nököttänykkin.
Piti olla asiat paremmin kun lähin myyntineuvottelijan hommista pois, mutta tää kenttäsihteerinä olo vasta tyhjäpäistä on. Ei niin mitään järkee.

Muutenkin periaatteesta haluaisin boikotoida kaikkia lääkefirmoja. Jo sillon ku tein hoitotyötä niin aattelin, ettei mitään järkeä syöttää melkein satavuotiaille sydänlääkkeitä sun muita. Antais niitten kuolla rauhassa ja luonnollisesti. Mä en ainakaan halua elää, enkä elä yli 60-vuotiaaksi! En varmaan ala ikuna kikuna mättää verenpainelääkkeitä ja nitroja.

Toivottavasti edes maksa tajuaa pettää tarpeeksi nuorena, ettei tarvii alzheimeriä saada. Taidankin jatkaa hyviä elämäntapojani ja hautaansaattamistani jo heti tänään, ja mennä baariin fanittamaan Topi Sorsakoskea.
Hauskaa iltaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.