IRC-Galleria

Teriotus

Teriotus

Never frown, someone could be falling in love with your smile.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Vtuttaa.Torstai 06.11.2008 13:58

ennen kuin mun päikkis täyttyy kyselyistä, kirjottelen sinne jotain muutakin.


.. on niin tylsää.
oon sairas, joo siis, ei tarvi mennä kouluun JIHUU!!! vai onko sittenkään ? täällä ei oo mitään tekemistä, oon ihan yksin, jollei noita typeriä fisuja tuolla akvaariossa lasketa. Niillä on sentään toisensa päivästä toiseen, olisi helppo olla kala. ellei tarttuisi syöttiin.

se joka jaksaa tulla hehkuttaan kuinka mahtava päivä sillon ollu niin... U____U joten kannattaa pitää ne turvat kiinni. Täällä on niin tappavan tylsää, ja ulkonakin paistas aurinko < 3 mut ei. ehän mä nyt saa mihinkään lähtiä. Päätä jomottaa ja hirvee nuha. arh. vihaan olla sairaana.

no jooo. ainakin riittää aikaa piirtämiseen ja tuon Kingdom heartsin läpi pelaamiseen, mutta kun ei ne just nyt millään meinaa kiinnostaa. vois nukkua. mutta oon nukkunu jo niin paljo ettei enää tuu uni ja pelkkä sängyssä makaaminen silmät kiinni on aika turhanloista. ois kivaa jos porukat keksis mulle jotain tekemistä >w< no joo.

kyllä tää sairaus tästä ohi menee, ens viikolla saa taas palata kavereiden tykö kouluun jne. Lihaksetki ihan kipeenä liikka tunnista, hirveetä rääkkiä nykyään. Tai sit vika on vaan opettajassa .')) ja jotkut tykkää kuntopiiristä !? ehkä mulla sitten vaan on huono kunto tai jtn. ei oo liikka mun mieli aineita, vaikka siinäkin pääsee aika helpolla .DD haha. no. katoampa tästä hörppimään lämmintä kaakaota <3 purrpur.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.