IRC-Galleria

Teriotus

Teriotus

Never frown, someone could be falling in love with your smile.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

sleepless night ~~ >3<Perjantai 26.12.2008 08:02

KOPSATTU SUORAAN ii2 OMASTA BLOGISTANI ! (siksi ajat aavistuksen epätarkat <D)

mietinpä tässä että. pitäisiköhän sitä mennä vaikka nukkumaan ?

*vilkuilee kelloa joka näyttää epäilyttävästi 05:35*

WARNING !

nohmon. ei mulla oo mitään järkevää sanottavaa mut on niin, ylipirteänä että voisipa tässä nyt tovin jotakin omiani höpötellä. ihan vaan että jos ei millään kiinnosta niin kannattaa napsaista nopeasti sieltä punaisesta raksista siellä oikeassa yläkulmassa. tai no oikeastaan se itse raksi on valkoinen ja se TAUSTA punainen mut btw. mä toivon että et ymmärrätte mitä mä meinaan


Nyt takaisin asiaan.. mitä ei siis ole olemassa kuten te tiedätte jo jos satuitte tuon punaiset tekstin tosta yläpuoleltanne lukemaan. tai no se olisi punaista jos sen vain saisi punaiseksi, mutta tässä tapauksessa se taitaa olla mustaa. Noita pikku viivoja tuli liikaa kun tää venyy liian paljon tää kirjotus alue. *mulkoilee ilkeästi katkoviivaa tekstin yläpuolella*

joo siis. oon koittanu tässä nyt ootella että rupeis nukuttaan ( kuten mua normaalisti rupeaa kun istun pitkin päivää koneella.. ) mutta viime yön nukuin turhankin hyvin.. vaihteeksi .. ja tässä on parit kahvit tullut hörpittyä eikä mua nyt jostain syystä väsytä yhtään, joten dataan keskellä yötä mun upouudella (.. no isänhän tää oikeasti on mutta ei se näytä tätä kaipaavan..) läppärilläni. hemmetti kun tuo venyttää tuo katkoviiva. *hysteeristä kiroamista* ensi kerralla teen siitä lyhyemmän. takaisin aiheeseen, jota ei siis vieläkään ole. oli mulla joku idea kun mä alotin mutta oon tainnu unohtaa sen jo.. no cares btw. mutsikin narskuttelee noita hampaita tuolla seinän toisella puolella. jalatkin puutuu.

nomm. mutta juu. taitaakin olla jo tapanin päivä. joten hyvää nimipäivää kaikille TEPOILLE ja TAPANEILLE ja HYVÄÄ TAPANINPÄIVÄÄ kaikille.

joulukin oli ja meni, itselläni ainakin ihan mukavasti vaikka päivää ennen olin angstannut niin rankasti että olin miltei hukuttaa itseni lavuaariin. ( no en mä oikeasti muuta kuin pessyt hiukset mutta kaveri luuli että oikeasti murhaisin itseni.. raukkaparka. säikähti pahasti, mut ei mua aina kannata ottaa niin tosissaan ^^ )

naw. että semmosta joo. nyt mä alan kyllä jo sen verran laiskistua tähän kirjottamiseen.. jaha, nettijohtolähtitaasirtinoo.. back to aiheeseen. ..kirjottamiseen että taidanpa ruveta kattoon narnian lisämateriaaleja josko löytäsin jonkun williamin haastattelun sieltä <3 ( ja saisin hukuttaa itseni omaan kuolaan tai jtn. teidän onneksenne / harmiksenne )

joten hyvää illan / yön / aamun / päivän / iltapäivän / aamupäivän / aamuyön / keskiyön / päivä yön jne. mihin aikaan satuttekaan tätä lukemaan, jos edes luette.. jatkoja kuitenkin.

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We pillage plunder, we rifle and loot.
Drink up me 'earties, yo ho.
We kidnap and ravage and don't give a hoot.
Drink up me 'earties, yo ho.

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We extort and pilfer, we filch and sack.
Drink up me 'earties, yo ho.
Maraud and embezzle and even highjack.
Drink up me 'earties, yo ho.

Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char and in flame and ignite.
Drink up me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright.
Drink up me 'earties, yo ho.

We're rascals and scoundrels, we're villians and knaves.
Drink up me 'earties, yo ho.
We're devils and black sheep, we're really bad eggs.
Drink up me 'earties, yo ho.

We're beggars and blighters and ne'er do-well cads,
Drink up me 'earties, yo ho.
Aye, but we're loved by our mommies and dads,
Drink up me 'earties, yo ho.
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me. ~~

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.