IRC-Galleria

Terrified

Terrified

"If I could find you now things would get better, we could leave this town and run forever." Saa toki tutustua. : )

We will come back II: TuoliKeskiviikko 02.04.2008 23:15

Eilen tuli hajotettua se herätyskello niin tänään siirrytään sitten vähän vaikeammin hajoaviin esineisiin. Voin sanoa, että koko prosessi vaatii uskomattoman paljon synnynnäistä lahjakkuutta, joten kuka tahansa tässä kaiken hajottamisessa ei pärjää. On myös todettu, että tämä on hyvin kallis harrastus, jos korjaaminen ei onnistu. Viime yönä ei minultakaan se korjaaminen onnistunut, mutta tänään yritän vähän parempien työkalujen kanssa samaa.
Tosin menin taas normaaliin aikoihin siinä nukkumaan, kun uskonnon koe sattui olemaan tänään ja kai ennen koetta olisi hyvä nukkua edes vähän. Kaikki sujui niin normaalisti miten oli sujunut ennenkin ja kai sitä iPodin stereokuulokkeet korvilla tuli taas nukahdettua Sonic syndicaten tahdissa. Sitten se tapahtui, huoneeseeni hyökkäsi jostain kärpänen surisemaan.
Semmonen on mitä kamalin huonekaveri, joka estää yöunet aina tarvittaessa. Lähdin siis seikkailemaan pimeässä kohti katkaisijaa ja sain laitettua valot päälle. Kärpänen oli ylhäällä kattolampussa kiinni, joten kiipesin rohkeasti tuolilleni. Kulmakerroin (Joke, if you dont understand) oli taas mitä mainioin ja satuin astumaan vähän huonosti tuolille, joka lensi komeasti lattialle. Korkeuden säätö vipu palasiksi ja kohta korjaamaan sitä.
Terveystietoakin täytyisi vielä tänään lukea, mutta onneksi sitä aikaa on. Uskonnon kokeessa lukion ykköskurssissa muuten kysyttiin ainakin riiteistä, Raamatusta, uskontojen luokittelusta ja tutkimisesta. Semmoset tärpit luet ja kirjoitat kaksi konseptia tekstiä niin hyvin menee.

Nowplaying: Sonic Syndicate - Flashback

Juutuubbi tästä mahtavasta musiikista teille: http://www.youtube.com/watch?v=RJDEoUYoCYE

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.