IRC-Galleria

TheBaddie

TheBaddie

>> www.myspace.com/baddies <<
1. Aleksilla on poikkisahattu punppuhaulikko, jonka lippaassa on neljä patruunaa. Yhdessä patruunassa on keskimäärin 88 kpl 0,3 gramman painoisia lyijyhauleja. Jos aina yhden patruunan hauleista 44 menee ohi, mikä on patruunoiden osumis prosentti, ja kuinka paljon haitallista lyijyä lippaallisesta menee luontoon?

2. Omarilla on 12 grammaa kokaiinia. Hän myy kolme grammaa Vodelle 1 000 markalla ja kaksi grammaa 650 markalla. Mikä on katukaupan päiväarvo, jos Omar ei vedä sitä itse, vaan myy sen kolmen gramman erissä samaan hintaan kuin sa Vodelta. Paljonko Omar saa rahaa yhteensä?

3. Helsinkiläisravintolassa on kolme tallinnalaista ilotyttöä. Jos yhden hinta on 200 markkaa, josta ravitoloitsia saa 120 markkaa, kuinka monta asiakasta täytyy tyttöjen hoitaa, että ravintoloitsija pääsee 6700 markan matkalla Pattayalle?

4.Taisto jqa Valde saavat venäläiseltä keräilijältä BMW:n varastamisesta 1 000 markkaa, Toyotasta 800 markkaa ja Mazdasta 400 markkaa. Jos pojat hankkivat neljä Bemaria ja kuusi Toyotaa, kuinka monta Mazdaa heidän pitää löytää, jotta he saavat 5 000 markkaa kumpikin?

5. Allanin isä istuu taposta saamaansa kahdeksan vuoden kakkua vankilassa. Hän sai tehtävän suorittamisesta 21 000 markan palkkion, joka "pestään" sijoittamalla 20% aina jäljellä olevasta summasta (pelikassasta) joka keskiviikko Vermoon. Sijoituksen hoitaja pelaa tasapanoksin jokaisena iltana viidessä lähdössä lähdön kaikkia hevosia voittajapeliin. Lähdössä on keskimäärin 11 hevosta. Hoitaja saa takaisin 80% sijoittamistaan panoksista pitkällä akavälillä. Palautus noudattaa normalijakaumaa, voittajakerrointen keskihajonta on 15, minimipanos per hevonen = 5 mk.
a) Paljonko palkkiosta on odostusarvoisesti jäljellä, kun Allanin isä pääsee ehdonalaiseen yhden vuoden (52 viikkoa) istumisen jälkeen??
b) Millä todennäköisyydellä Allan on poikki (= menettänyt kaiken) ennen ulospääsyään?

6. Jos spraymaalipurkki peittää keskimäärin kolme neliömetriä ja yksi kirjain on keskimäärin 0,06 neliömetriä, kuinka monta nelikirjaimista tagia taggeri voi tehdä neljällä spraymaalipurkilla?

7. Nahka-alan käsityöläinen Hassan iski yhdessä kuukaudessa kuusi yläasteen samalla luokalla olevaa tyttöä Forumissa. Kuinka monta kuukautta Hassanin papereita on käsiteltävä maahanmuuttovirastossa, että hän ehtii hoitaa kaikki tämän ja rinnakkaisluokkien yhteensä 56 tyttöä ulkomaan kansalaisena?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.