IRC-Galleria

TheKnob

TheKnob

http://www.facebook.com/tapanikangas

Blogi

« Uudemmat -

Kaikkea uutta sitä kans galleriassa....Perjantai 04.11.2011 11:09

Täähän on muuttunut ihan uudeksi :D pitääpä siis tutustua erilaisiin
hommiin mitä täällä voi tehdä :D

Jos sitä kävis useammin :D

Käyttääkö tätä vielä joku ?
Celestyn ja kitaristi Tapani Kankaan tiet eroavat. Tilanteeseen ei liity minkäänlaista draamaa tai erimielisyyttä. Päätös tehtiin hyvässä yhteisymmärryksessä ja asioita punniten.
Tilalle yhtye ei etsi uutta kitaristia vaan jatkaa viisimiehisenä. Tulevilla keikoilla toisen kitaran hoitaa Tuomas Laasanen. Celesty kiittää Tapania menneistä 12 vuodesta ja toivottaa menestykästä uraa!

"12 upeaa vuotta, 4 levyä, ihmisiä, faneja, keikkoja ja kokemuksia. Valitettavasti katson pitkällisen harkinnan jälkeen parhaaksi nyt jättää Celestyn taakseni, en pysty antamaan enää yhtyeen ansaitsemaa täyttä panostani muiden työ/musiikki kiireideni takia. Celesty ja jätkät on minulle tärkeitä jatkossakin, ja näitä kokemuksia, ystävyyssuhteita ja vuosia ei kukaan pyyhi pois! Kiitos! STAY METAL! ~Tapani~"


Finnish Spinefarm-signed power metal extravaganza Celesty is parting ways with guitarist Tapani Kangas. There's no friction or drama behind the scenes, the decision was deliberate and mutual.
Celesty is not looking for a replacement and continues as a five-piece. During the forthcoming live shows the rhythm guitar will be handled by Tuomas Laasanen. Celesty would like to thank Tapani for the past twelve years and wishes him successful career!

"12 awesome years, 4 albums, people, fans, shows and great memories. Unfortunately after a long concideration i have decided to separate ways with Celesty. I cant give the full concentration that the band deserves because of my personal schedules with work/music. Celesty and guys will always be in my heart, and these memories, years and friendship for life will never be taken away from me! Thank you and STAY METAL! ~Tapani~"

Toivon että luet tämän!Torstai 08.07.2010 06:16

Moi

Kommentoi jotain, Jos luit tämän!


Lyhyt alkutiivistys: Torstaina 8.7.2010 , kello 20 alkaen, soita numeroon

0700-717-05 Tapani Kangas

Sitten niille jotka haluavat lukea koko viestin... Nyt tulee asiaa, kaiken väsymyksen keskellä avaudun teille vilpittömästi!

Tänään torstaina se päivä siis koittaa kun teitä tarvitaan. Pitkälle on tultu, ja moni teistä on käynyt äänestämässä sieltä ihan alusta asti kun vedeltiin "Kultaisia korvarenkaita manowar hupparissa" Kiitos heti siitä!

Nyt ollaan täällä saakka, Finaalin porteilla, ja tarvin teitä toteuttamaan tämän unelman siitä että saan laulaa, laulaa ja paljon! Täydestä sydämestäni! Tänään paviljongin lavalla huomasin olevani siellä mihin kuulun! Esiintymässä ja tuomassa ihmisille musiikin ilosanomaa! AIVAN UPEAA!

Paljon on tapahtunut, paljon on koettu. Mutta todellinen koitos on teidän päätettävissänne.

Kilpailun kuluessa opin löytämään Tangosta asioita joiden olemassaoloa en ole tiennyt, se tunne ja sydän ja sielu mitä laulun lisäksi tulee olla, on jotain uskomatonta. Se kun lavalla saa vetää koko kropalla sitä dramaattista tangoaan, on käsittämätön tunne!


Torstaina, kello 20.00 on yleisön käsissä se kuka jatkaa ja kuka ei. 3 miestä ja 3 naista pääsee jatkoon lauantaille. Ja sinne haluan!

Toivon että kukaan ei ajattele että "Minun ääneni ei vaikuta" yksikin lisä-ääni auttaa!

Mun biisit on juuri julkistettu.

Finaalin karsintatango: Tuhon Tietä Kuljen.
Todella sopiva kappale, ja uskon että tähän pystyn lataamaan sen tunteen mitä se tarvii. Hieno alkuperäinen Frank Sinatran "Im a fool to want you" yhdistettynä suomalaiseen, vaikkapa Saska Helmikallion tulkintaan... MAHTAVAA!

Omavalintainen kappaleeni on : Mauno Kuusisto : Kertokaa se hänelle
Tämä kappale on henkilökohtainen, Mauno kuusisto oli aikoinaan klassinen operettilaulaja, joka rikkoi oman aikansa rajoja esittämällä musiikkia laidasta laitaan. Tästä miehestä olen ammentanut paljon voimaa!

Nyt kuitenkin nukkumaan ja kohti huomista koitosta. Toivon siis että kun kello lyö 20.00, katsotte lähetystä ja seuraatte ohjeita, ja kun äänestys alkaa, soitatte numeroon

0700-717-05

tai tekstiviesti 5 numeroon 17132

Levitätte numeroa ystävillenne täällä, muualla, tekstiviestein, vaikka mitä! Sosiaalisen median voima on uskomaton!

Koska nyt valta on teillä. Tarvin teitä ja pyydän nöyrimmin apuanne että saan toteuttaa tätä unelmaa siitä että saan LAULAA!!!!

EN VOI KIITTÄÄ TARPEEKSI JO TÄSSÄVAIHEESSA SAADUSTA TUESTA!

KIITOS! KIITOS ! KII-TOS!

minulta kysyttiin että "Mitä teet ensimmäisenä jos voitat" vastasin "PÄIVITÄN SEN FACEBOOK:iin!!!!!!!!"

Nöyrästi kumartaen

- Tapani -

Uutta putkeen!Maanantai 03.05.2010 18:51

Tankojen toinen kierros pärähti käyntiin, nyt siis mahdollisuus vaikuttaa :D Käy antamassa äänesi. Se vie sinulta noin 20 sekunttia! :D

http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat/tangomarkkinakilpailijat-2010/tapani-kangas

Ja mainostakaa kavereille kans!

Heitä kommentti kun oot äänestänyt. Tai heitä kommentti muutenvaan :D Hehehheh...

Jos näet tämän, lue tämä!Perjantai 02.04.2010 16:17

Testaanpa tässä nyt tällaista. Eli jos luet tämän niin kommentoi jotain. Ihan mitä vaan. Vaikkapa että mitä kuuluu. Tai vaikka että hei vaan. Tai ihan mitä vaan. Testaan nyt siis sitä että kuinka moni tämän lukee ja kuinka monta kommenttia saan tähän. Sitten kun olet kommentoinut niin on vielä pieni pyyntö.

Mä kävin ihan aikani kuluksi tangomarkkina karsinnoissa. Hehheh... Ihan oikeasti! Ei mikään aprillipila tai mitään. Mä nyt oon sellainen sekopää että kun tuollainen idea tulee niin pakkohan sitä on käydä kokeilemassa. Ja olispa sielläkin jotain erilaista osastoa kerrankin! Ei aina niitä tavallisia. Hahhah...

Nyt tarvitsen siis ääniä että pääsisin toiselle kierrokselle. Paljon on kirittävää. Joten tarvin apua. Se vie noin 10 sekuntia kun klikkaat että "äänestä" tietenkin voit myös kuunnella sen biisin. Hehheh... Videoon ja äänestämään pääsee täältä...

http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat/tangomarkkinakilpailijat-2010/tapani-kangas

Kiitos!

Ja koska useampaakin saa äänestää, niin antakaa ääni myös tähän suuntaan! ---> http://satumaa.yle.fi/tangomarkkinat/tangomarkkinakilpailijat-2010/tiina-hietala

saadaan jotain erilaista tangoille kerrankin!

Niin ja kerro nyt mitä sulle kuuluu?

Tartu Mikkiin ...ja minähän tartuin...Sunnuntai 15.11.2009 23:41

Joo kävin tuossa viimekesänä seinäjoen torilla ja siellä oli semmoinen "koppi" jossa sai laulaa...

En ollut koskaan nähnyt yhtään jaksoa kyseistä ohjelmaa mutta päätin sitten käydä vähän lauleskelemassa siellä kopperossa...

parin biisin jälkeen tuottaja tms. tuli sanomaan että "et taida tietää että biisien pitäisi olla vaikeasti tunnistettavissa"

totesin vaan että "koskaan en oo jaksoakaan katsonut mutta kiva kuulla tässävaiheessa" :D

Tuottaja kuitenkin otti yhteystiedot ja sanoi olevansa yhteyksissä...

vierähti hetki kun sieltä sitten soitettiin että ovat tekemässä erikoisjaksoa ja haluaisivat meikäläisen sinne vieraaksi.

Minähän menin :D

Jakso tuli teeveestä viime perjantaina, mutta on nyt katsottavissa uusintana ilmaiseksi yle areenasta...


erikoisjaksossa on koosteita yms. mutta jakson lopuksi minä ja kilpakumppanini kisaillaan itse Sami Hintsasta vastaan...

Jakson voi siis katsoa täältä

---> http://areena.yle.fi/video/550265

meikäläisen osuus alkaa siinä noin 30 minuutin kohdalla...
eli sinne vaan tsekkailemaan ja kommentteja tänne :D

Etsintäkuulutus... :D Tiistai 18.08.2009 04:54

Pitääpä täälläkin kuulutella jos satut tämän lukemaan. Oon hukannut pari leffaa ja muuta, joten jos sulla on lainassa multa jotain niin ilmoittele. Esim: Monty pythonin holy grail, studio julmahuvi ja spinal tap on kateissa :(

ois kiva löytää :D

mitäs muuten kuuluu? kerro jotain! :D

The Knob tien päällä...Tiistai 12.05.2009 08:52

"Call to arms" levyn julkaisun minirundi menossa. Täällä mennään välillä levi - oulu. Perjantaina oltiin kokkolassa, west coast baarissa, ja oli hyvä meno. Siitä sitten yöllä ajettiin kohti leviä. Sinne menikin sitten 10.5tuntia ajaa. Mutta oli se sen arvoista. Helvetin hieno tapahtuma ja vielä hienompi paikka se hullu poro areena! Siellä sitten iltaa istuttiin muiden bändien kanssa ja saunottiin ja syötiin hyvin.

Tänään sunnuntaina 10.5 ollaan sitten oulussa 45special-baarissa. Mutta tuossa matkalla tehtiin pieni lenkki ja käytiin napapiirillä moikkaamassa vanhaa tuttua! Siitä ohessa kuva liitteenä. Kun pukki kuuli että ollaan kauhavalta, laittoi se meidät laulamaan sille "isontalon antti ja rannanjärvi"

Nyt matka jatkuu kohti oulua. Yöllä sitten kotia kohti... On tullut istuttua autossa nyt kohta se 1000km... Mutta helvetin hauskaa on ollut!

http://Www.theknobband.net

http://Www.Myspace.com/theknobband
Doddii...

Nyt se on sitten valmis ja kohta ulkona....

Uusi THE KNOB levy, nimeltään....

"CALL TO ARMS"

http://www.myspace.com/theknobband

Pistettiin myspaceen päivittelyn yhteydessä 6 biisiä kuunneltavaksi levyltä. Sieltä löytyy

CODE RED
GENERATION HATE
F.Y.A
THE CUT
SPEAK OF THE SAINTS
MAN OF THE HOUR


käykää tsekkaamassa....ja kommentoikaa :D
Levy ulostautuu piakkoin.... myspacessa ja yhteisössä lisätietoja....

The Knob <--- yhteisöön

http://www.myspace.com/theknobband <--- Myspaceen

http://www.theknobband.net <--- Nettisivuille....Oltiin tuossa viime lauantaina Sentenced Kitaristin Miika Tenkulan muistokonsertissa Oulussa Club Teatrialla, jossa soitti Forever One seinäjoelta. Väkeä oli teatrian täydeltä ja tunnelma oli haikeudestaan huolimatta katossa.

Bändillä oli vierailevia laulajia Lauri Tuohimaa (Embraze, Charon), Tuomas Tuominen (The Man-Eating Tree), Mikko Hyttinen (ex-TheRMS), Antti Railio (Celesty), ja minä...Tapani Kangas (Celesty & The Knob)

Tässä videot jossa olen mukana

Forever One feat: Tapani Kangas "Sun Won`t Shine"

http://www.youtube.com/watch?v=ix2C6uyO3Gc

Forever One feat: Kaikki laulajat. "Noose"

http://www.youtube.com/watch?v=Ngl0Gck0L0Y
« Uudemmat -