IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

HaasteSunnuntai 22.01.2006 23:13

Jennahan tämän sitten minulle lähetti. Yritetääs nyt sit.


Haaste

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1.
Nukkuessa pitää ovet ja ikkuna olla auki. Toisinaan pelkkä toinenkin riittää jos vaikka keittiössä melutaan tai ulkona on todella kylmä. Mutta jokatapauksessa raikasta ja viileetä ilmaa pitää olla! Muuten en pysty nukkumaan. Tuntuu et tukehtuu eikä saa happea jos nukkuu jossain tukahtuneessa huoneessa.

2.
Mä pidän välillä liikaakin huolta omasta suustani. Alan ajatteleen kaikkee hirveetä jos en o pessy hampaita! Käytän suuvettä, purkaa, pastilleita ja pesen hampaat joka päivä. Koska suu on tärkeä työväline! Siitä pitää sillon pitää myös huolta. ..Tää on kyl liian pliisu tapa. No mutta en keksiny mitään. Oon liian tylsä!

3.
Tää tapa oli ehkä ennen vielä vahvempi ku nykyään, mutta on silti nykyäänkin liian voimakas. Eli en moikkaa hirveen sponttaanisti ihmisille jos ne kävelee vastaan. Oon ihan paniikis et voi ei, "muistaako toi mua? Ehkei mun kannata moikata ku ni ne turhaan miettis et kuka mä oon." Mutta mä yritän tästä tavasta ainakin päästä eroon! Et moikatkaa vaan ihmiset sit rohkeesti mulle kadulla jos en ite moikkaa teille. Kyl mä silti pidän teistä kaikista! ;D

4.
Syön kuivia makarooneja! Nytki syön.. punaset on parhaita. Eli tomaatin makuset. Vihree pinaatti ja valkonen naturel vehnä kilpailee keskenään. Keitettynä aromisuolan kanssa pelkilteenkin menevät. Suussa pitää olla jotain melkein aina. Oraalinen ihminen!

5.
Aina jos mä istun jossain pitkään, ni meen mitä ihmeellisimpiin asentoihin. Akropatiaa ruokapöydässä tai sohvalla tai lattialla tai mitä vaan.. Ehkä ihan hyvä et venyttelee siis kotiaskareissakin.


Uhrini ovat: clem / Emiru- / yehl / Xelectius / Niitty

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.