IRC-Galleria

Juhannus <33Tiistai 26.06.2007 19:24

Ke: odotin pitkään että se päivä tulee,vihdoin pirre tulee mun luo.Tulin faijan kanssa hakee hänet assalta ja s-marketin kautta lähettiin Nurmijärvelle, Lepsämään missä asun.Oltiin ulkona ja sisällä.Katseltiin filmejä, missä minä olin pienenä xD pirre tykkäs ainaki :D

To käytiin kaupassa Klaukkalassa ja sitten illalla mun broidi Tero, hänen vaimo Karita, heidän kummityttö Camilla (3vuotias) ja Camillan äiti Kati tulivat kylään ja lähdettiin myöhemmin iltasella Camillan kanssa lenkille, ja keinuille.Mut loppuillasta porukat lähti ja jäätiin murun kaa sisälle sit viettämään aikaa.

Pe nukuttiin pitkään, niin kuin Torstainakin. Ennen 15.00 mentiin Pirren kanssa saunaan,se oli ihanaa pirren kanssa saunassa.Pirre tutustui enemmän porukkaan,pienen jännityksen kera.Se meni lopulta sit ohi ja pirrellä oli hauskaa :) Syötiin, naurettiin, käveltiin ja oleskeltiin muuten vaan keskenään.Pirre oli sit lopulta aika väsynyt,tulin sit mukaan nukkuun myöskin seuraks ;)<3

La Taas nukuttiin pitkään,puol kaheltoista heräiltiin varmaankin :) Camilla kyl oli ihan kiinni pirressä :) ihan kiva nähä.Syötiin ja Tero,Karita,Camilla ja Kati sitten lähti ensiksi espoon suuntaan ja sieltä helsinkiin :) Lähettiin kultin kaa kävelylle ja oltiin ihan puhki, kun tultiin takas. Tero ja Karita tuli myöhemmin ja vieteltiin iltaa taas ulkosalla. Aikaisin mentiin nukkuun ku väsytti.

Su nukuttiin ja nukuttiin.Oltiin mun tädin syndeillä,oltiin pari tuntia siellä. Ihan mukava ilta ja sitten rauhoituttiin Pirren kaa ja vieteltiin iltaa siinä sitten ennen Karitan ja Teron lähtöä ulkosalla ja mentiin chillaa sisään. Nukkuun mentiin vähä aikaisemmin kun väsytti molempia :)

Ma sitten oli viimeinen aamu ennen perjantaita, kun olin kultin viekussa, kylläpäs siinä päästettiin pari kyyneltä, kun tiedettiin, ettei kuitenkaa nähä muutamaan päivään.
Syötiin, juotiin kahvit ulkosalla ja lähettiin kohti Riksuun. Mä saatoin hänet himaan saakka ja pusuteltiin ja halattiin ennen ennenkuin lähdin. Viimeiset sanat mitkä Kulti sanoi minulle "Kulta, tiedät kyllä."Minä sanoin "Tiedän, ja säkin tiedät." (Mä rakastan sinua)

Mut oli kyllä niin ihana JUHANNUS &lt;sydän&gt; oli niin ihana jussi,haluan uudestaan saman :)

IKIMUISTOINEN &lt;sydän&gt; 20.-25.6. &lt;sydän&gt;

Kulti tykkäs kun oli niin rauhallista täällä :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.