IRC-Galleria

TheOdoshi

TheOdoshi

The sadness on the face will probably be gone tomorrow.

00011Perjantai 15.11.2013 03:07

Enpä ole pitkään aikaan kirjoitellut blogiinkaan mitään. Monenlaista on sattunut ja tapahtunut sitten viime kerran, mutta voisinpa tässä joutessani kertoa hieman kuulumisia. Ei nimittäin väsytä yhtään!

Luka koiruus on kasvanut huisisti ja eläinlaumaan on myös liittynyt viljakäärmeet Orion, Bellatrix ja Hercules. Orion on normaalin värinen, huhtikuussa 2013 syntynyt tyttö (jota luultiin pitkään pojaksi) ja ensimmäinen käärmeeni. Siitäpä se rakkaus sitten lähti, eikä mennyt kauaa kun kotiin muuttui kaksivuotias anery-tyttö Bellatrix ja viimeisimpänä meidän pikkujuniori elokuussa syntynyt snow-värinen Hercules (kuviakin on kaikista!). Kauniita olentoja!

Ja muutamaa postausta takaperin täällä sanoin muuttavani. No, nyt muutan sitten uudestaan 1.12. :'D Olen aika ahkera muuttamaan, mutta jos tällä kertaa asuisin yhdessä asunnossa edes kaksi vuotta. Kämppäkin vaikuttaa kivalta: parvekkeellinen kaksio, jossa on 50 neliötä ja vähän aikaa sitten perusrempattu!

Eipä tässä nyt suurempia, mitä olen aloittanut ja lopettanut koulun sekä taekwondon, joista jälkimmäiseen tosin vähän paremmalla elämäntilanteella ehkä palaan jossain vaiheessa. :)

Aa ja pakko hehkuttaa sitä, että Disneyklassikko keräilystäni puuttuu enää 23 elokuvaa! :3 Eipä nyt kai sen ihmeempiä nyt kerrottavaksi, voisin kai tännekin yrittää välillä edes kirjoitella / tehdä tylsyyksissäni jotain ''testejä'' tms., mutta blogin puolelta sitten löytyy kanssa juttuja ja kuvasia, jos ei täältä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.