IRC-Galleria

The_Kale

The_Kale

"When I kiss you like a lover. That is when we discover. We are burning in the fire. This love will never tire!"

Se on siinä!Tiistai 24.08.2010 23:57

Kymmeniä, kymmeniä, kymmeniä ja kymmeniä nje. tunteja on kulunut rengaspanssarin valmistuksessa ja nyt sen valmistuminen koitti vihdoin ja viimein.. On tullut kirottua moneen otteeseen ja kärsivällisyys laitettu koetukselle monia kertoja..
Huomasin myös viimesinä päivinä että ei siinä pelkästään tarvita kärsivällisyyttä vaan älyäkin tai lähinnä hahmotuskykyä..

Sen voin sanoa ihan yleisesti, että kenellekkään sellaiselle en suosittele rengaspanssarin valmistusta, jolla oikeesti ei kestä pinna.. Varsinkin sellaisen paidan valmistusta, jossa on runsaasti erinlaisia koristeluita nje.. tai myös sekin että miten tiheällä kaavalla tekee paidan..

Mutta mikäs siinä.. Perjantaina lähtee uus paita tekosille, Joka tulee olemaan tavallaan samanlainen mitä tämä ensimmäinen paita. Mutta lisäyksenä on hihat + hienoja erinlaisia symbooleja ja muuten kokonaisuus on että joka toinen lenkki on hehkutettua ja sinkittyä tai sitten joka toinen rivi on sinkittyä tai hehkutettua nje.. Mutta sen näkee sitten että miten sitä innostuu tekemään.. : D

Ps. tarttis kupari,messinki,kulta,hopee lankoja ; ) ja valmiin paidan kuvat tulee joskus täs..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.