IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -
Aika juoksee kyselemättä lupaa ja tässähän joutuu kohta alkaa juosta ihan kunnolla sen perässä jos on meininki ehtiä tehdä viel kaikki mitä oli aikomuskin ennen juhannusta! :O Hmm.. Tai sit jätän suosiolla osan ens syksylle, niin ei ainakaan mene liian hektiseks tää elämä.. Täytyy myöntää et oon kyllä (viimeistään nyt!) aika hyvin oppinu sisäistämään tän "mañana-mañana" -meiningin ja itseasiassa jopa suhteellisen ylpeä siitä! Kun ei liikaa kiirehdi, ehtii nauttia elämästäkin huomattavasti enemmän.. :D

Toki se ettei "oo ollu aikaa" päivittää tänne mitään kuulumisia on aika harmillista.. Tosin äiti joskus sillon vuonna nakki sano kun eka kertaa lähin yksin Saksanmaalle et sillon kun miusta ei kuulu mitään se tietää et viihdyn ja miulla menee hyvin.. :) Näin kait se on.. Ja koska kestää teistäkään ei oo liiemmin kuulunu, oletan että sielläkin menee aivan loistavasti! ;)

Ootte ajatuksissani ja ois ollut aivan mahtavaa jos edes joku teistä ois päässy käymään täällä, mut ymmärrän kyl hyvin ettei sellanen oo aina pelkästään omasta tahdosta kiinni tai sormia napsauttamalla järjesteltävissä.. Eikä sitä koskaan tiedä.. ehkä joku vielä yllättää ja seisoo joku kaunis päivä matkalaukkujen kanssa Malagan kentällä.. Toivossa on aina hyvä elää ja lupaan kyllä tulla tuhatta ja sataa mopolla noutamaan.. ;)

Tosin ennenkun yllätätte ni sen verran asiat on muuttunu et kesäkuun jälkeen en valitettavasti pysty majoittamaan ketään sillä miulla on muutto edessä.. :/ ja heinäkuussa ajattelin tulla pistäytymään kotipohjolassa.. Itseasiassa vähän pakkokin ois jos on meininki näyttötutkintoon osallistua :) Eli sit viimeistään nähdään ja on loistava tilaisuus kiertää pari viikkoa Tampereen terasseja ja reilu vko Savon seudulla.. Jippiii! :)

Muuten täällä on kaikki ennallaan.. Elämää eletään päivä kerrallaan, kotona, koulussa, töissä ja rannalla.. Nautitaan sen pienistä ihmeistä & väistämättäkin oivalletaan koko ajan uutta. Pitkästä aikaa oli muuten viikonloppu vapaa ja sen kunniaks tuli taas repästyä.. Tosin tää sankaritar ei (TAASKAAN!) jaksanu kovin kauaa metsästää sitä mainittua kapteenia, mutta niin kauan kun silmät kesti auki - lystiä riitti! :)

Iso hali kaikille ja aurinkoista kevään jatkoa!
Terkuin, Anu

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.