IRC-Galleria

Moi raksut.. :3Keskiviikko 18.03.2009 07:32

Elämä on todella mukavaa ja hienoa varsinkin kun huomaa ja korjaa virheitään ja on kerranki suunitelmia, Muita kun ryyppyreissuja sun muita jotenki saa uutta intoa ku on jonkunlainen suunta edes tiedossa.. Ja toivottavasti pienet muutokset toimis domino efektinä ja kaatuis ja kaatumistahan käsitellään muuttumisena ei perinteisenä kaatumisena..

Masennuski on helpottanu kiitos tiettyjen hetkien ja ihmisten.. Uskals jopa kattoa taaksepäin ja huomata where did i fail again ? Ja kohdata menneisyyden "demoneja" ja miettiä asioita että ehkei ne tarkotanukkaa pahaa vaan hyvää.. :)

Ku on keskustellu kaikenlaisist ihmisten kanssa ja monet kysyy eiks sua hävetä yhtään?

Erittäin mielenkiintonen kysymys mutta ei ! Koska asiat tapahtu ja niiden ansioista on pystyny kasvamaan tämmöseks joka mielyttää jo itseäänkin aina silloin tällöin.. Pitkäst aikaa I can be the real me.. Suuri muutos on tapahtunut ajattelunki suhteen mitä itsekkin pidin välillä mahdottomana.. :)

Ja voi vittu dikkailen itteeni täl hetkel joku uus vaihe on alkanu ja valittamisen sanaa ei löydy! Mut kyl semmonenki tulee jossain vaihees kukaa nyt täydellinen olo :)

Tuomas Kiittää Ja Kuittaa !

Ps kuvan omistin ihan itselleni ;D
Ja kiitokset tosiaan eritoten oskulle aka rotteni :3 TY

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.