IRC-Galleria

Oooh. Alphaville - for ever youngTiistai 09.01.2007 07:37

Olin Eile juontamas enkuks yht videoo ja se meneeki saksaa 8). Ja se meni aika show menol mut ei se haittaa. :'D Sit käytii koulun kaa kiinalaises Oli kyl makuhermoi palvelevaa safkaa Niin ja kyllä koulu makso kaiken.. c(:

Sit lähin himaa kera turkin ja karvahatun. HOT OR NOT I DONT CARE. Mut on mulla angstattavaaki tässäkin merkinässä meinaa nimeltämainitsematon luokkalainen on kiittämätön paska. No hyvää elämää silleki. :D Mut kelailkaa sitä et jos oon oikees en oo 100prosenttisen varma.

Ni siitä taitaa tulla 4kk täyteen ku tapasin unelmieni naisen (Ainakin sen tän hetkisen..) Koitin äskön soittaa ja kysyy kristalle et mikä päivä me tavattii ku olin kännis yllätys yllätys ni en mä tommosia muista.. :D Tost ku en muista ni tulee saletisti kuittia eukolta.. :( ! Mut hei olenhan vain ihminen...

Ja pitäähän tässä ilouutisia kaikille faneille kertoa että kävelen muuten taas omilla jaloilla vaikka vihloo ihan vitusti jalkapohjasta.. mut kävelempähän silti.. Nii ja pitäähän sitä käytöstapoi olla ja pitää myös olla parempi ihminen ku nimeltä mainitsematon luokkalaiseni ja kiittää kaikkia jotka autto ku ku jalka oli pipi..

Nii ja anttia voi syyttää tan paskan pituudesta ihan siks et sen kaa "Bamblattu syviXii" Niinku tytöt tapaa sanoa. :D Kohta pitäs vetää aamulääkkeet vaihtaa side sun muuta mut mä galtsuirkkaan.. Get a life please ! Ja haluun kans ilmottaa et oon lopettanu irkkauksen ainakin yritän..

Ja tähän loppuun pitää keksii jotain tyylikästä sanottavaa mut se menee pelleltä pelleilyks as allways. :D Peace out.

- Voisit sä panna mua perseeseen..?
- Kannetaan teiniä teinintiellä !
- Rappiolla on hyvä olla.

Ja sit vaik tämmösiiki.

- Finlanders - oikeesti.
- Kauniit tunnelmakappaleet - Vieläkö (korjasin mokan kiitos tanja osaat sentään jotain !111.)
- Stratovarious - hunting high and low.
- ac/dc - T.N.T
Jne jne jne.. (:

Loppuun haluun kiittää
Erityisesti Kristaa et se ilmesty mun elämää ja sain muutaki ajateltavaa ku mea:t sun muut kisakireet neidit. :D Ja kaikkia muita sit tasapuolisesti paitsi wowihoitoa of corse ! Tuomas Kiittää Ja Kuittaa.

pS I want to be forever young.. | Let us die young or let us live forever.. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.