IRC-Galleria

Tigerous

Tigerous

Would you like a jelly baby?

Uusimmat blogimerkinnät

Olipahan kerrankin kiva juhannus. Tai no aattohan meni sisällä ancheilessa kun vettä sato, mutta lauantai-iltana oli jotain tekemistä. Päätin lähteä Jennyn ja Marin kanssa autoilemaan. Ensin käytiin keskustassa tankkaamassa ja sitten vaan päätettiin lähteä käymään Porissa kun siellä oli RMJ ja Yyteri. No ei siinä mitään sitten, laitettiin vaan joku cd soimaan, ja koska cd:stä oli pulaa vaihtoehtoina olivat joko iskelmälevy tai cheekin uusin. :D Tyydyimme iskelmään. Tulipahan ainakin Paratiisi ja Jykevää on rakkaus kuunneltua _muutamaan_ otteeseen sillä matkalla.

Oltiin yhdeksän aikaan Porin keskustassa ja pyörittiin siellä vähän aikaa, sitten lähdettiin kohti Yyteriä. Oli vähän ongelmia nähdä tietä kun aurinko paistoi suoraan edestä ihan matalalta, no päästiin kuitenkin rannalle, sannalle. Siellä oli kylmä ja tuuli oli kova, ei siis viihdytty kauaa. Varmaan joskus kahdentoista aikaan lähdettiin taas Poriin ja yritettiin etsiä jtn tiettyä hyvää, ja tietynmuotoista grilliä. Sitä ei löytynyt, sen sijaan toinen kyllä löytyi ja syötiin sitten autossa.

Sen jälkeen seikkailtiin taas niillä Porin yksisuuntaisilla ja ärsyttävillä kaduilla ja yritettiin päästä Meri-Poriin.. ja melkein siinä onnistuttiinkin. Onnistuttiin myös eksymään eikä meinattu päästä Porista pois. No lopulta puoli kahden aikoihin päästiin oikealle tielle ja takas Tamperetta kohti. Loppumatka kuunneltiin vaan radiota ja Pirkanmaan alueella löytyi joku nappularadio, joka soitti lastenlauluja. Siinä sitten väsyneen hysteerisenä hoilattiin täti-Monikaa ja saavuttiin Tampereelle. Kolmelta olin kotona ja oli niin valoisaa, että en olisi halunnut nukahtaa.

Siinä siis meidän yötön yö 2008.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.