IRC-Galleria

Tigerous

Tigerous

Would you like a jelly baby?

Uusimmat blogimerkinnät

ParadoxMaanantai 16.08.2010 01:49

Inception oli ihan hyvä. Ideana loistava ja siihen olisi voinut paneutua paremminkin. Olisi toiminut esim. 6 tai 8 jakson sarjana, jolloin kaikkea ei olisi tarvinnut selittää niin kiireellä. Itsestä ainakin alku tuntui vähän sekavalta ja leffaan joutui keskittymään aika paljon ettei missaisi juonta. Tosin lopuksi kaikki oli selkeää. Sanasta limbo meni kyllä heti kylmät väreet Ashes to ashes:in takia ja senkin takia leffasta tuli kiinnostavampi ja juoneen halusi keskittyä, koska tiesin että kun "limboon" joutuu siellä myös 'elää vanhaksi mieheksi "elämänsä" loppuun asti'.
No joo, anyways, leffassa oli hyvät näyttelijät.. Michael Caine harmillisen pienessä roolissa tosin, mutta DiCaprio on hyvä, samoin kuin Kolmas kivi auringosta -sarjasta tuttu Joseph Gordon-Lewitt. Tosin itseni häiritsi Ellen Pagen esittämä nainen, koska hän muistutti erittäin paljon yhtä kaveriani. :D
Oli myös kiva että alussa oltiin Japanissa, Tokiossa ja mentiin luotijunalla Kiotoon. Olen itse mennyt juuri Kiotosta Tokioon samaisella junalla.

Hans Zimmerin musiikki oli tietysti loistava ja yksi syy siihen miksi halusin nähdä leffan teatterissa. Löytyy Spotifystä, points for that. :)

..ja nyt ymmärrän miksi leffa on jätetty alkuperäisellä nimellä myös Suomen markkinoille. Istutus ei olisi kovin houkutteleva toimintaleffan nimi. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.