IRC-Galleria

Tii^is

Tii^is

(: minä? mä? meitsi? Tiialotta? :)
Me mentii nyt, on niin älyttömän mahtavan uskomatonta miten Jumala toteuttaa kaikki uskomattomimmatkin haaveet! Pääsen taas Ts:lle ja kaikkien ihanien ihmisten kanssa, martta<3, ja muita suomalaisia ihmisiä, pikkutommiiiii!!!! (joka on oikeesti vaa vuoden mua nuorempi:$ hah) yeyeye! sit se juutinraumansilta.. oon tässä viime vuosien aikana halunnu just sinne, niin uskomatonta!! ja pääsen leikkii ponileikkii! ja jos terroristipoika on taas ja MARJAANAN solttu ja hassu ranskalainen tummaihonen (joka ei osannu kunnolla laulaa ponyy) ja se chill out roomin vartija ja kaikki muut tutut :D älytöntä. ja suomenlippu on messis! tää on ihan uskomaton fiilis!! :´) Mä niin rakastan tätä elämää! kunpa kaikki tajuais miten ihanaa ja helppoo tää voi olla kun vaa uskoo! fiilis vaa on ihan "Thanks God!<3<33<3<3<333<3<33<3<3<33<3<3<333" oon niin parasta! oikeesti niin huippuu vaa!! en osaa sanoin kuvailla! ihan paras tunne! kiitos kiitos kiitos kiitos kiitos kiitos. huomenna ruotsii, sit tanskaa ja saksaan, en vois ikinä kuvitella että mun elämässä tapahtuis mitää noin uskomatonta, mutta silti tapahtuu. tää kaikki kuulostaa niin mahottomalta, mut Jumalalle mikää ei oo mahotonta! :) onneks! :D

Seuraava toive vaan on että tahtosin että kaikki muutkin pääsis kokee jotai näin mahtavaa tunnetta ku mä nyt! :) tää on niin mieletöntääää! teenstreet on mahtava leiri, siellä on niin mahtava se ilmapiiri ja kaikkee.. vähä niinku 15 ja konffan sekotus, mutta silti miljoona kertaa parempi!

ja sit se on vielä uskomattomampaa että MULLA on nii huippuja ystäviä, love ya, you all make me smile so leveästi <3 miss ya.

Muistelen teitä kaikki jotka ette pääse tänne, teillä on varmasti jotain muuta kivaa sillä aikaa. Kattelen tähtiä. rukoilemisiin. MAUMAU ;)


kirjotin tänne ku en jaksa selittää muille ku niitä tuskin kiinnostaa mun asiat ja sit ne on vaa sillee "turpa kiinni tiialotta, tiesin jo ennestään että oot tylsä". päiväkirja kuuntelee aina ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.