IRC-Galleria

:DPerjantai 09.01.2009 01:24

Perheriita (tapa 1)

Perustavallinen machomies meni naimisiin hyvännäköisen naisen kanssa. Ja heti häiden jälkeen, hän kertoi muutaman säännön:
"Minä tulen kotii millo haluan, jos haluan ,ja siihen aikaan ku haluan. Enkä odota riitaa sinulta. Odotan illallisen olevan pöydässä ellen ole kertonut, että en tule illalliselle kotiin. Lähden metsästämään, kalastamaan, ryyppäämään ja pelaamaan korttia sillo ku haluan minun vanhojen kavereideni kanssa ja äläkä vaan nalkuta siitä. Nämä ovat sääntöni."

Hänen uusi morsiamensa sanoi, "Se käy ihan hyvin minulle. Kunhan ymmärrät, että täällä harrastetaan seksiä joka ilta seitsemältä... olit sinä täällä taikka et."

Perheriita (tapa 2)

Miehellä oli kuusi lasta ja hän oli erittäin ylpeä heidän saavutuksistaan. Hän on niin ylpeä itsestään, että alkoi kutsua vaimoaan, "Kuuden äidiksi" vaikka vaimo ei siitä pitänyt. Yhtenä iltana he menivat juhliin. Mies päättää, että on aika lähteä kotiin ja haluaa tietää onko hänen vaimonsa myös valmis lähtemään. Hän huutaa suurella äänellä, "Lähtisimmekö kotiin, kuuden äiti?" Hänen vaimonsa närkästyi aviomiehensä tahdittomuudesta ja huutaa saman tien takaisin, "Ihan milloin vain, neljän isä."

Perheriita (tapa 3!!)

Mies tuli töistä, rojahti sohvaan jolloin vaimo sanoi;" Aita on rikki, viitsisitko korjata?" "Vittu mä mikään timpuri ole" mies vastasi. Seuraavana päivänä pesukone oli rikki. "Voisitko katsoa?" kysyi vaimo, johon mies: " No vittu mä mikään sähkömies ole." Seuraavana päivänä aita oli korjattu ja pesukone toimi. Mies tuli töistä ja kysyi: "Kuka ne korjasi?" "Naapurin Arto", vastasi vaimo. "Paljonko tahtoi?" mies kiinnostui. "Ei mitään, kysyi annanko pulla vai pillua." " Ai sä sit teit pullaa?" - No vittu mä mikään leipuri oo!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.