IRC-Galleria

*kiittää ja kumartaa*Tiistai 07.02.2006 02:22

"Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

noh yritetään:

1. Kaivan nenääni, ihan jatkuvasti, oikeesti ja se on ällöttävää, tiedän. Ja siks mun limakalvot on ihan kuivat ja rikki. Niin ja kuvittelen tekeväni sitä ihan salaa kenenkään huomaamatta ja taatusti silti kaikki 10 metrin säteellä ainakin huomaa.

2. En ole eläessäni saanut orgasmia (en siis yksin, kaksin tai kolmisin), enkä ole sitä myöskään koskaan esittänyt saavani. Enkä ota siitä stressiä, se tulee joskus jos on tullakseen. Olen myös saanut oikeasti hyvää seksiä useastikkin ja pidän seksistä.

3. Arvostelen muiden naisten ulkonäköä miesten kanssa. Välillä myös joidenkin naispuolisten kavereitten kera. Tissien ja takamusten arvionti on kivointa ja oleellisinta.

4. Tanssin suihkussa ollessani. Muut ehkä laulavat mutta mie tanssin.

5. Miulla on napafetissi. Navat on parhaita. Mie räpellän mielelläni omaa napaani ja kaikkien muiden napoja, siksi olenkin ottanut napakorun :P

Aluks tuntu tosi hankalalta keksiä viisi omituista tapaa, jotka vielä voisi ihan näin julkisesti paljastaa.. Mut niitä rupes loppua kohden niitä rupes tuleen mieleen aina vaan enemmän ja enemmän.. Olen siis omituinen.

Haastan:

Edeae
Oysterboy
TomiM
Nitsu
Pinniini

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.