IRC-Galleria

voihan pähkisLauantai 17.03.2007 20:15

Vastaan seuraaviin kysymyksiin laulujen sanoilla/nimillä. Vastattuani haastan myös muutaman ystäväni mukaan. Tässä on niin paljon mietittävää että voin hyvin laittaa vahingon kiertämään."

1. Sukupuoli?
2. Mikä on suurin unelmasi?
3. Unelmatyösi?
4. Mitä inhoat?
5. Millanen fiilis sinulla on nyt?
6. Miten elämäsi sujuu ylipäätään?
7. Mistä asioista pidät?
8. Minne haluaisit matkustaa?
9. Mitä haluaisit sanoa ihastuksellesi/poika-/tyttöystävällesi?

1. "..Eipä tiennyt tyttö kuinka monta askelta on sillan päästä sillan päähän jos sen kulkee läpi päivittäin.." (Zen Cafe - Eipä tiennyt tyttö)

2. "..Onnellinen päivä meidän paratiisissa on aluillaan silmät auki suudellaan sä näytät polun uuteen maailmaan ikuisuuden tanssia ei tarvii enää koskaan lopettaa.." (Pmmp - Onnellinen päivä)

3. "..Minä olen panomies Panomies hommat ties, Poissa on arjen ies, Kun saapuu panopanomies!.." (Juice - Panomies) | "..Yötyö, päivätyö lyö, lyö, älä lyö, iltatyö Kyöpelinvuorella nuorella vanha työ, työ.." (Ismo Alanko - Työ)

4. "Kukaan ei tule kuitenkaan jään hetkeksi tähän istumaan En voi mennä uloskaan vielä olisin mykkä ja voimaton siellä Tänään et puheluuni vastaa.." (Pmmp - Päiväkoti)

5. "..Extaasiin sinne vie lämmin iho vasten toista, liikkumatta vuosisata vuosisadan jälkeen tietää sen.." (Ismo Alanko - Ekstaasiin) | "..With the lights out, it's less dangerous. Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious. Here we are now entertain us. A mulatto, an albino, a mosquito, my libido, Yeah.." (Nirvana - Smells like a teen spirit)

6. "..elämästä katoaa se todellinen puoli jos on sulle kirosana murhe, taikka huoli; antaa vituttaa vaan.." (Zen Cafe - Antaa vituttaa vaan)

7. "..aina raikas Koskenkorva välipalana maistuu.." (Ismo Alanko - Taiteilijaelämää)

8. "..London calling to the underwordl.." (The Clash - London Calling)

9. "..Me pystyisimme toisillemme ihmeen tekemään, jos sinä pystyt niin kuin minä pystyn näkemään.." (Zen Cafe - Todella kaunis)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.