IRC-Galleria

Tiituski

Tiituski

ihastui tänään
koiran hankinta osottautukin monikulmaiseksi prosessiksi. äitin kans istuttiin eilen keittiössä ja mietittiin. ollaan tätä nykyä adoptioperhe. kennelkasvattajat lähinnä muistuttaa sosiaaliviranomaisia. huoh.

autolla ajettiin koko kööri nummelaan, kasvattajan oli pakko nähdä kaikki perheenjäsenet ennen kun se huolii edes jonotuslistalleen! nooh, sinne mentiin ja vastaan tuli pieni kerrostalokämppä, viisi koiraa ja omistaja. ja kuudes tuotiin siinä vierailun aikana :D telmittiin lattialla koirien kanssa, omistaja seiso seinää vasten. kysyttiin et eikö hän tenttaakaan meitä niin hän katto tuimasti että "minähän tarkkailen teidän käytöstänne ja näen kyllä, miten sopivia olette listalle. olen entinen erityisopettaja, osaan lukea ihmisiä". o.O cruela devil. tekohymy kesti seuraavat kolme tuntia.

nainenhan keksi kuin keksikin muuta puuhaa kun alkoi olo käydä liian kotoisaksi sisällä. koirien kanssa hylätylle lentokentälle ulkoilemaan! ...jonne ei kuultanut sitten valon häivähdyskään ilta kahdeksan jälkeen ja pelkkää metsää ympärillä. ties mitä hätälaskuja ja sotilaskoneharjotuksia siellä suoritetaan. tähyiltiin silmäkulmasta taivaalle ettei kone sattuis yllättämään. 45minuuttia seistiin kentän keskellä, nainen poltti toppatakissaan tupakkaa, nauro " eikai teil oo kylmä", hähä no eipä, niin helvetin kylmä kun ei sattumalt tullu mukaan yhtä paksuja toppavarusteita. ah, kun pääsi autoon, otti kengät pois, sulatti varpait koko paluumatkan<3 jos tällä rääkillä ei koiraa heru niin seuraava askel, kuluttajavirasto. tai ostetaan lehtipalstalta joku noku spanieli.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.