IRC-Galleria

Tiituski

Tiituski

ihastui tänään

[Ei aihetta]Lauantai 27.01.2007 18:37

mä en kestä.

oltiin kaupassa, äiti kauho irtsareita, kysy haluanko jotain ni pyysin kaksi vaivaista salmiakkipalloa. ruuan jälkeen pussi kiertoon ja äitin miesystävän tyttö tietenkin nappasi ne MUN pallot! rrrä. äippä koitti pelastaa pallukat ja kysy "tykkäätkö anniina niistä kun ovat väkevää salmiakkia?". no ei se tykänny. MUT PÄÄTTI SILTI SYÖDÄ! pertteli.

kui lapsia paapotaan niin helvetisti. oisin voinut sanoa et ne on MUN pallot, anna takas ku et ees tykkää, mut ei, lapsi saa kaiken haluamansa, toistenki karkit perhana. oisin kiljunut omani takaisin jos oisin itteki ollut lapsi. nykyään joutuu vierestä katselemaan kun toinen nuolee mun valkkaamia karkkeja. äpfjgdofdhihfug. julmaa.

mun lapsille ainaki iskostuu päähän se kymmenen käskyn kohta; ÄLÄ HAVITTELE TOISEN OMAISUUTTA. ne ei saa mitään anteeksi vetoomalla ikäänsä, eikä varsinkaan marttyyri-ilmeellä. ne ei saa pureskella mun rannekelloa, ei kattoo videoit sillon kun telkkarista tulee salkkarit, ei vaihtaa mun kilpparin nimeä emmaksi, eikä pölliä mun lauantaisiideriä puskajuhlia varten. kaikkea muuta laillista ne sitten saakin tehä.

hi, löytyi 7uppia jääkaapista ^^ muut menee tänää juhlimaan koulun päättymistä. taidan istua huovan kaa lattialla ja mapittaa monisteita. ja niistää :D vitsi flunssasena on huvittavaa, päät tykyttää noustessa niin paljon että on mukavampi sukkuloida huoneiden välillä kontaten. voi kun joku viel palvelisi niin kävisi töysihoitolasta tämä oleskelu : > iih, no paranen ainakin penkkareiksi juhlimaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.